REALTEK-student

REALTEK-student

Studiestart ved Realtek

For REALTEK-studenter

Endringer i emner fra studieåret 2022/23

Endringer i emner fra studieåret 2022/23

Vi har oppdatert emneporteføljen for det neste studieåret. Se hvilke nye emner og endringer som kommer for H22/V23.  Lurer du på hvordan dette passer inn med din studieplan, ta kontakt med oss!

 

Nytt tilbud: Studentmentorer

Nytt tilbud: Studentmentorer

Møt REALTEKs studentmentorer! De er her for å hjelpe deg som medstudent hvis du har spørsmål, ikke finner deg til rette i studiene eller bare vil slå av en prat – og de har taushetsplikt.

Endringer i emner fra studieåret 2021/22

Endringer i emner fra studieåret 2021/22

Vi har oppdatert emneporteføljen for det neste studieåret. Se hvilke nye emner og endringer som kommer for H21/V22. I tillegg har vi lagt ut noe informasjon om fremtidige endringer som vil tre i kraft  etter vår 2022. Lurer du på hvordan dette passer inn med din studieplan, ta kontakt med oss!

 

For alle NMBU-studenter

Immatrikulering 2022

Immatrikulering 2022

Fredag 19. august kl. 13 avholdes årets immatrikulering av nye gradsstudenter. Dette er en høytidelig seremoni som markerer at du har blitt tatt opp som student til høyere utdanning.

Studieteknikk

Studieteknikk

Å få kontroll over studiene handler ikke bare om å lese, men også om planlegging, motivasjon, selvdisiplin, notatteknikker, øving og fritid. Det finnes mange måter å lære på. Ved å bli bevisst på ulike studieteknikker, kan du velge de verktøyene som passer best for deg. Her finner du ulike ressurser som kan være nyttig for deg som ny student.