Personvernerklæring NMBUs nettsider

Hvilke nettsider dette gjelder


NMBU behandler personopplysninger på www.nmbu.no, design.nmbu.no, www.foodsofnorway.net og cosus.nmbu.no.

Informasjonskapsler (cookies)


Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du besøker en nettside. Vi bruker dette blant annet for å føre statistikk, ved hjelp av verktøyet Google Analytics, slik at vi kan forbedre sidene våre og gi deg en bedre brukeropplevelse. Når du bruker våre nettsider, samtykker du til bruk av informasjonskapsler. Du kan trekke tilbake samtykket ditt ved å deaktivere informasjonskapsler i nettleseren din (nettvett.no).

Statistikken gir oss svar på hvor mange som besøker de ulike sidene, hvor lenge besøkene i gjennomsnitt varer, hvilke nettsteder de kommer fra, osv. For hver side som vises, lagrer vi hvilken side som vises, dato og tid og hvilken nettleser som brukes. Vi samler også inn IP-adressen, men denne anonymiseres før den lagres, slik at vi ikke kan spore opplysningene tilbake til den enkelte brukeren.

NMBU har anonymiserte opplysninger som er underlagt Google sine retningslinjer for personvern.

Deling av innlegg via Facebook, Instagram og Twitter


Når du deler innlegg, går informasjonen ut til nettsamfunnet du deler i.  Du kan finne informasjon om personvern på de aktuelle samfunnenes nettsider. Vi lagrer ikke informasjon om at du har delt innlegg.

Behandlingsansvarlig og kontaktinformasjon


Det er frivillig å oppgi personopplysninger på disse sidene, for eksempel ved å bestille nyhetsbrev. Opplysningene vi samler inn lagres på våre servere. Det er bare vi som har tilgang til informasjonen. Vi deler ikke informasjonen med andre, med mindre det er nødvendig for å drifte eller utvikle sidene. Frontkom drifter og vedlikeholder nettsidene våre.

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) er behandlingsansvarlig for nettsidene. Kontaktperson er kommunikasjonsdirektøren. Du kan ta kontakt med oss slik:

E-post: post@nmbu.no
Telefon: + 47 97 23 00 00
Post: NMBU, Postboks 5003 NMBU, 1432 Ås.

Publisert - Oppdatert

Del på