Kontakt Studentenes informasjonstorg (SIT)

Urbygningen
UrbygningenFoto: Statsbygg

Studentenes informasjonstorg (SIT) er universitetets støtte- og informasjonssenter for studenter og holder til i første etasje i Urbygningen. SIT kan svare på det meste. Har vi ikke svaret selv, er vi alltid behjelpelige med å sette deg i kontakt med riktig person.

NMBU-hjelp

Du kan nå få svar på de fleste studierelaterte spørsmål gjennom vår nye selvhjelpsportal NMBU-hjelp. Her kan du søke opp informasjon og brukerveiledninger, samt utføre enkelte bestillinger. 

Hva er SIT?

Studentenes informasjonstorg 

Det første som møter deg når du kommer til SIT er resepsjonen. Du trenger ikke avtale for å stikke innom. I åpningstidene våre sitter det alltid noen her som kan svare på spørsmål om studiestart, studieprogram, semesteravgift, Lånekassen, vitnemål, emner, innlevering av masteroppgave og andre administrative studenttjenester. Her holdes det også infomøter med tema som kan være interessante for studenter. Om du følger SIT på Facebook kan du holde deg oppdatert på nyttige arrangementer og viktig informasjon som angår deg som student.

Opptakskontoret 

Har du spørsmål relatert til opptak til studier eller enkeltemner vil du kunne snakke med opptakskontoret.

Utveksling 

Teamet som jobber med utveksling er også tilgjengelig for deg som ønsker å vite mer om eller planlegger å reise på utveksling. Her kan du få informasjon om ulike utvekslingsavtaler, opptakskrav, søknadsprosedyrer, stipendordninger, etc. Er du utvekslingsstudent eller internasjonal programstudent ved NMBU vil de som jobber her kunne hjelpe deg med informasjon om oppstart, praktiske registreringer, signering av dokumenter, spørsmål om oppholdstillatelse m.m.

Karriereutvikling

Har du jobb- og karriererelaterte spørsmål kan du finne informasjon på nettsiden med Tips og råd til din karriereutvikling. SIT har CV-sjekk hver tirsdag kl. 10-14. Bestill time ved å sende e-post til sit@nmbu.no eller kom innom!

Fakta

Kontakt oss:

Telefon: 67 23 01 11
E-post: sit@nmbu.no
Opptakskontoret: opptak@nmbu.no
Utveksling: utveksling@nmbu.no

SiT har åpent:

  • Mandag til torsdag kl. 10.00-15.00
  • Fredag stengt

Sted: Urbygningen, første etasje til venstre. Du finner oss på Mazemap

SIT på Facebook 

SIT på Instagram 

Publisert - Oppdatert

Del på