Fordypning innen mat

Av Benedikte Merete Markussen

Er dette fremtidens mat?
Er dette fremtidens mat?Foto: Håkon Sparre

Denne informasjonen gjelder for studenter på masterprogrammet i Bioøkonomi - Biobasert verdiskaping og forretningsutvikling.

I andre og tredje semester må masterstudentene velge fordypningsemner tilsvarende minimum 20 studiepoeng innen mat eller skog.

Under følger noen forslag til ulike fordypningsemner innen mat. Vær oppmerksom på eventuelle krav til forkunnskaper og eventuelle timeplankollisjoner. Flere aktuelle emner kan finnes i NMBUs emnekatalog. Ta kontakt med studierådgiver for å få godkjent andre emner som fordypningsemner.

Vårsemesteret

SDG200 Bærekraftige matsystemer (5)
MVI230 Matvaretrygghet og -hygiene (5)
MVI261 Prosessteknologi 2 (5)
MVI274 Muskelmat - råvare og teknologi (10)
MVI303 Alternative proteiner; en tverrfaglig introduksjon (5)
MVI395 Trygghet i industrielle prosesser (10)
MUA310 Urban forurensing og kjemisk mattrygghet (5) NB: juniblokk
ECN263 Matvaremarkeder og politikk (5) NB: juniblokk
AQX300 Anvendt akvakultur (10)
AQX301 Fiskehelse (5)
AQQ253 Produktkvalitet akvakultur (5) NB: juniblokk

Høstsemesteret
MVI275 Matplanter (10)
MVI393 Kjemisk mattrygghet (5)
AQX251 Bærekraft og dyrevelferd i akvakultur (5) - NB: augustblokk
AQN350 Akvakultur ernæring (10)
AQN351 Bærekraftige fôrråvarer (5)
AQX201 Fiskehelsebiologi (10)





Publisert - Oppdatert

Del på