Kontakt SiT

NMBUhjelp

Du kan nå få svar på de fleste studierelaterte spørsmål gjennom vår nye selvhjelpsportal NMBUhjelp. Her kan du søke opp informasjon og brukerveiledninger, samt utføre enkelte bestillinger. 

Hva er SiT?

1) Studentenes informasjonsTorg 

Det første som møter deg når du kommer til SiT er resepsjonen. Du trenger ikke avtale for å stikke innom. I åpningstidene våre sitter det alltid noen her som kan svare på spørsmål om studiestart, studieprogram, semesteravgift, Lånekassen, vitnemål, emner, innlevering av masteroppgave og andre administrative studenttjenester. Her holdes det også infomøter med tema som kan være interessante for studenter. Vaffeltorsdag er et ukentlig arrangement på SiT hvor studenter kan høre et kort foredrag om et relevant tema, bli kjent med andre og diskutere fag over en gratis vaffel. Om du følger SiT på Facebook kan du holde deg oppdatert på nyttige arrangementer og viktig informasjon som angår deg som student.

2) Opptakskontoret 

Har du spørsmål relatert til opptak til studier eller enkeltemner vil du kunne snakke med opptakskontoret. Du finner mye informasjon om opptak på nettsidene våre.

3) Utveksling 

Teamet som jobber med utveksling er også tilgjengelig for deg som ønsker å vite mer om eller planlegger å reise på utveksling. Her kan du få informasjon om ulike utvekslingsavtaler, opptakskrav, søknadsprosedyrer, stipendordninger, NOVA University Network etc. Er du utvekslingsstudent eller internasjonal programstudent ved NMBU vil de som jobber her kunne hjelpe deg med informasjon om oppstart, praktiske registreringer, signering av dokumenter, spørsmål om oppholdstillatelse m.m. Det finnes også mye informasjon på nettsidene våre for utreisende og innreisende studenter.

4) Karriereveileder

Har du jobb- og karriererelaterte spørsmål kan du ta kontakt med karriereveileder. Vi tilbyr drop-in på SiT der du kan spørre om karriererelaterte spørsmål eller få CV- og søknadssjekk. Karriereveileder tilbyr også veiledningstimer, kurs og oversikt over ledige stillinger. Mer informasjon finnes på Karrieresenterets nettsider.

 

 

Ansatte på SIT

 

Ansatte på SiT

Foto
Lars Hagen Haugsrud

Published 25. november 2015 - 9:49 - Updated 1. juni 2022 - 10:36