Bildene er av studenter og ansatte i lokalene til Eik Lab.
Samtlige personer på bildene har gitt samtykke til bruk av bilder ifm. presentasjon av Eik Lab og NMBU. 
(Alle fotos er produsert i mars 2023.

EIK LAB

SENTER FOR STUDENTINNOVASJON

Eik Lab er en satsing på studentdreven innovasjon og entreprenørskap. Målet er å gjøre studentene attraktive på arbeidsmarkedet gjennom økt arbeidslivsrelevans. Vi driver hovedsakelig med teknisk utvikling, og aktivitetene våre inkluderer for eksempel prototyping, elektronikk, programmering, design, 3D-tegning, simuleringer og markedsanalyse.

Studentengasjement

Når du engasjerer deg i aktivitetene på Eik lab blir du en del av et fellesskap av ildsjeler. Du trenger ikke melde deg inn eller ha noe erfaring. Alt du trenger er vilje til å være med på å få til kule ting! Her får du mulighet til å utvikle verktøykassen din og få erfaring med å løse reelle problemer fra næringslivet og industri. Det kan gjøre at nettopp din CV står ut i mengden når du skal søke jobb etter studiene.

Innovasjon og egen bedrift

Flere studenter har startet egne, vellykkede bedrifter hos oss. For eksempel Sensorita, Soundsensing og LiTech, som alle bruker banebrytende teknologi til å løse store miljø- og samfunnsmessige utfordringer. Hvis du har en god idé, kan du også få mulighet til å utvikle den som en del av masteroppgaven din.

Samarbeid med næringsliv

På Eik Lab samarbeider vi tett med næringslivsaktører, slik at vi kan tilby studentene aktiviteter som gir dem innsikt i arbeidslivet.

Kontakt Eik Lab

Vi holder til i andre etasje på TF2-204. Hvis du ikke er kjent på NMBU eller REALTEK, kan du finne oss på Mazemap.

Følg oss gjerne på sosiale medier for å lære mer om oss! På Facebook og Instagram legger vi blant annet ut info om workshoper, der du kan lære ting som 3D-modellering, Arduino og maskinlæring. Workshopene våre er åpne for alle NMBU-studenter.