Studenter på fornybar energi som deltar i Energispillet.

velkommen som ny student!

Bachelor i fornybar energi

Gratulerer med tilbud om studieplass på bachelorprogrammet i fornybar energi ved Fakultet for miljøvitenskap og naturforvaltning (MINA). 

Vi er sikre på at du har gjort et godt valg, og at du vil bli fornøyd med det studiet som venter deg.

Ved studiestart får du mange nye inntrykk og mye informasjon på en gang. Det er mye å forholde seg til: Nye studiekamerater og lærere, egen hybel, nytt lokalmiljø, større faglige krav, mer ansvar, større frihet og nye fritidsaktiviteter for å nevne noe.

Vi ved MINA vil gjerne gjøre vårt for å bidra til at denne første, spennende tiden på NMBU oppleves som både hyggelig og informativ. 

NB! Det er obligatorisk oppmøte 14. august. Er du forhindret fra å møte, må du si ifra til studierådgiverne (studieveileder-mina@nmbu.no). Dersom du ikke møter, og ikke gir beskjed, regner vi med at du sier ifra deg studieplassen.

 • For å gjøre deg kjent med fakultetet arrangerer MINA en velkomstsamling for alle våre nye bachelorstudenter. Dette gjøres klassevis. 

  Dato: 14. august

  Tid: 09:15-12:00

  Sted: S119, Sørhellinga (Link til rommet i Mazemap)

 • Tirsdag 15. august starter undervisningen med forelesning i emnet FORNY100 - Energi, miljø og samfunn. Dette emnet er obligatorisk i graden, og har flere dager med obligatorisk oppmøte i august.

  Første undervisningsdag i emnet, 15. august, er obligatorisk. 

  Det er også obligatorisk oppmøte i emnet 17., 23-24. (utferd), og 29. august.

 • Dersom du ikke finner svar på det du lurer på, kan du gjerne kontakte MINAs studieveileder Marianne Mjelde.

  Bildet viser Marianne Mjelde
Rådgiver
Fakultet for miljøvitenskap og naturforvaltning . NMBU

  Marianne Mjelde

  Studieveileder

Vi ønsker deg med dette velkommen til minnerike år som student ved NMBU! Det skal ikke mangle på faglige utfordringer eller sosiale utfoldelsesmuligheter.