Karriereplanlegging etter doktorgrad

En avlagt doktorgrad kvalifiserer for ledende stillinger innen forskningsvirksomhet og for annet arbeid i samfunnet hvor det stilles store krav til vitenskapelig innsikt og analytisk tenkning. På denne siden vil du finne nyttig informasjon og råd om karriereutvikling og karrieremuligheter etter ph.d.


Bildet er fra de nye veterinærbygningene på NMBU før ferdigstillelse. Trappelys
Trapp med belysning

NMBU Alumni

NMBU Alumni er nettverket vårt for nåværende og tidligere studenter, doktorgradskandidater og ansatte.
Her kan du holde kontakten med NMBU og fagmiljøet ditt. Det verken koster eller forplikter å registrere seg.

Bli med i nettverket
Hele 67 bedrifter måtte sloss om studentenes oppmerksomhet i en stappfull Aud. Max på NMBU under Karrieredagen den 09.10.2019

PhD Career Day 2024

På andre år på rad, arrangerer NMBU i samarbeid med livsvitenskapsklyngen The Life Science Cluster (TLSC) en karrieredag for ph.d.-kandidater og postdoktorer, tirsdag 28. mai. Formålet med karriedagen er å skape en kompetanse- og arbeidslivsrettet møteplass for bedrifter, forskningsinstitutter og forskere.

Pranvera Hiseni

Ønsker du å få mest mulig ut av din forskning og karriere?

En rekke kunnskaper, atferd og attributter er nøkkelen til en vellykket karriere. Vitae Researcher Development Framework (RDF) kan hjelpe deg å vurdere evner og erfaringer som vil forbedre dine karrieremuligheter og sette gode karrieremål.

CV og søknad

Slik skiller du deg ut i søknadsbunken

Jobbsøknaden er førsteinntrykket arbeidsgiveren får av deg, og arbeidsgiveren skal få lyst til å møte akkurat deg. Søknaden bør være kort og skal være et direkte svar på stillingsannonsen. Vi gir deg gode tips og råd til hvordan skrive jobbsøknad og CV.

Les mer
ikon

Tips til jobbintervjuet

For å gjennomføre et godt intervju kreves det at du svarer på det du blir spurt om og viser engasjement rundt bedriften og stillingen. Vi gir deg tips til forberedelser til jobbintervju.

Les mer
Illustrasjon. Innovasjonsdagen ved NMBU 30. november.

Forskning = drivkraft til innovasjon og entreprenørskap

Aggrator er en ledende inkubator og akselerator basert i Ås, knyttet til NMBU og NIBIO. De har som mål å støtte oppstartsbedrifter, vekstselskaper, spin-offs og små og mellomstore bedrifter (SMB) med ambisjoner om vekst og internasjonal ekspansjon. Aggrators ressurser og nettverk er også verdifulle for de som nettopp har startet sin karriere innen forskning eller entreprenørskap.

Kontakt Aggrator