Hopp til hovedinnhold

Fagprat: Hva er norsk matkultur og hva betyr den for framtiden?

Hva legger vi egentlig i begrepet matkultur, og hvilken rolle spiller den i overgangen til et mer bærekraftig matsystem?

Dato:

Sted:

Universitetsbiblioteket Veterinærbygningen

Adresse:

Elizabeth Stephansensvei 15, 1433 Ås

Kontaktperson:

Caroline Karlsson

Bærekraftsarenaen for bærekraftige matsystemer  på NMBU inviterer til panelsamtale om norsk matkultur. 

Vi spør: Hvordan balanserer vi mellom det tradisjonelle og det nyskapende i norsk mat? Hvordan preger matkulturen vi vokser opp med våre holdninger til mat, natur og bærekraft? I samtalen ønsker vi å løfte fram matkulturen som en viktig del av vår identitet, og som en nøkkel til å forstå og forme framtidens matsystemer.

Fagprat er en arrangementsserie hvor vi ønsker å formidle forskning og annen aktivitet relatert til NMBU. Vi inviterer foredragsholdere både fra NMBU og utenfor institusjonen. Vi håper å kunne sette samfunnsaktuelle temaer på dagsorden. 

Vi serverer kaffe/te og snacks.

Arrangementene er gratis og åpne for alle.

Velkommen! 

Del på