@nmbu_kbm

Lenker delt på Instagram fra fakultet for kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved NMBU

Klikk på bildet for å lese saken

Humlen, som gir ølet sin bitterhet og aroma, blir tilsatt som pellets under koking av ølet. Men spesielt surøl inneholder ofte lite humle og er ikke så bittert som en klassisk Pilsener. 

Hop pellets are added during the boiling of the beer and contri
Karbohydrat frå belgvekstar kan bli framtidas mat-ingrediens
Portrettfoto Diego Sebastian Reyes Weiss Avila
Enzym og fucoidan: Ny innsikt frå brunalgarFoto: Céline Rebours (Møreforsking)

Bilde av instagram-oppslag om nye studieprogrammer i mat, teknologi og helse
Andrea Nikoline Englund
Stipendiat Melcy Philip ved NMBU
Henriette Solberg Jæger
Marius Aursnes
Valerie Claudia Schiml

Ole Golten
Maren Gangstad
Knut Rudi InSacco
Skjermdump av instagram-innlegg om lystgassforskning
Stipendiat Julie Martin i laboratoriet på NMBU
Skjermdump av instagram-innlegg om oversikt over tarmbakterier hos laks
Skjermdump av instagram-innlegg om forskning på tarmflora og matavhengighet
Skjermdump av instagram-innlegg om ny Manchego-ost
Åsa Frostegård - artikkel i Nature Communcations
Anne Mari Herfindal, gratulasjoner ifm disputas
Instagram-post om Per Kristian Edvardsens disputas
Beste masteroppgave - instagrampost
Forskere har funnet bakterier som kan spise plast på tannbørster dumpte i skogen
Vil du delta i forskning om anoreksi og tarmflora?
Johanna M. Liberg Krook
Hva skjer med plasten? Info om arrangement
Velkommen til studiestart 2024 - infoside for nye studenter
Tora Asledottir er stipendiat på KBM.