Timeplan og eksamen

I lenken over finner du timeplanen. Her får du tilgang til timeplanen for kommende undervisningsperioder etter hvert som den blir klar. 

Det er mulig å abonnere på en timeplan fra TimeEdit-siden til egen kalender/smarttelefon se beskrivelse på hvordan lenger ned.

Emner med kollisjoner

Dersom en student ønsker å ta flere emner i blokkperiodene, må studenten kontakte timeplan@nmbu.no eller SIT før eksamensplanen publiseres, slik at man kan forsøke å unngå sammenfallende eksamenstidspunkt.

Om timeplanen på nett

 • Velg emne i søkefeltet øverst i bildet. Man kan velge flere emner og lage en individuell timeplan over egne emner
 • Det er også mulig å søke på rom, faglærer og undervisningsform
 • Man endrer start- og sluttdato ved å klikke på datofeltet og velge aktuell dato
 • Selv om timeplanen viser hele timer, så starter undervisningstimene kvart over hver time
 • Timeplanene vises uke for uke, ukenummer står øverst i venstre hjørne på hver plan. Timeplanen kan variere mellom ukene, også for emner i parallellen
 • Dersom det ikke fremkommer noen timeplan for et emne, så tilbys emnet trolig ikke i periodeintervallet 
 • Timer som nylig er endret fremkommer med rød markering i timeplanene
 • Det er mulig å abonnere på en timeplan fra TimeEdit-siden i kalenderen din.

  1. Gå til TimeEdit og søk opp de emnene du ønsker å ha i kalenderen.
  2. Valgfritt: Hvis du ønsker å kunne se «bakover i tid» i kalenderen, bør du endre på startdatoen for å få med hele semesteret (til for eksempel 01.01.2023, ved å klikke på «Denne uken»)
  3. Trykk så på «Abonner»-knappen øverst til høyre.
  4. Velg «Tid» til å være hele semesteret.
  5. Kopier deretter adressen i tekstfeltet under «Tid».
  6. Denne adressen kan du bruke for å abonnere på kalenderen i enten en online-tjeneste eller direkte i et kalender-program på PC/Mac/iOS. Se tabellen under for eksempler på tjenester og programmer som kan brukes. Vi anbefaler de fleste å bruke Google kalender, da denne fungerer bra med både iPhone og Android-telefoner.
  7. Framgangsmåte for Google-konto: Logg inn på Google kalender med Google (Gmail)-kontoen din.
  8. I kalenderlisten til venstre på nettstedet, klikk på pilen ved siden av «Andre kalendere» og velg «Legg til via nettadresse»:
  9. Lim inn adressen du kopierte i punkt 5, og trykk «Legg til kalender».
  10. PS: Vi anbefaler at dere bytter navn på kalenderen så det er lettere å se hva den inneholder. Hold musen over den nye kalenderen så skal det dukke opp en pil. Klikk på denne og velg «Innstillinger for kalenderen»
  11. Bytt deretter navnet og ​trykk «Lagre»:
  12. Viktig: For iPhone/iPad så må du også inn på Synkroniseringsinnstillinger for å krysse av den nye kalenderen, før den vil dukke på på telefonen! På Android-telefoner (f.eks. Samsung eller Sony) så må du kanskje også inn på innstillinger på selve kalender-appen for å krysse av den nye kalenderen.