Økonomi og administrasjon

Økonomi og administrasjon (Siviløkonom) - master

Studiet lærer deg å analysere komplekse bedriftsøkonomiske problemer med bærekraft som et styrende prinsipp. Programmet tilbyr spesialiseringer i Business Analytics, Økonomisk styring, Finans og Strategisk ledelse.

Varighet: 2 år heltid
Start: Høst 2019
Master i Økonomi og administrasjon.

Master i Økonomi og administrasjon.

Foto
Shane Colvin
Hva blir jeg?
Siviløkonomer har gode jobbmuligheter. Våre nyutdannede kandidater har blant annet fått stillinger som prosjektledere, konsulenter, traineer, controllere og analytikere i små og større organisasjoner, både i offentlig og privat sektor. Studiet gir deg en god plattform for lederjobber og andre viktige posisjoner i samfunnet.
Hva lærer jeg?

Business Analytics kombinerer datavitenskap og økonomi, og gir deg nyttige verktøy for arbeidsoppgaver i en moderne digitalisert bedrift. Økonomisk styring gir innsikt i hvordan analysere, forstå og styre verdiskapningen i en virksomhet. Fordypning innen finans gir deg kunnskap om finansmarkedsanalyse, hvordan aksjemarkeder fungerer og forvaltning av disse. Strategisk ledelse handler om å sette langsiktige mål, strategier og ledelse for å oppnå disse målene.

Kort om studiet

Studiet består av en felles grunnblokk innen et bredt spekter av bedriftsøkonomiske emner. I tillegg må du velge en av våre fire spesialiseringer. Studieprogrammet har også en valgfri del, som gir deg mulighet til internship, utveksling eller velge andre emner ved Handelshøyskolen eller fra andre fakulteter ved NMBU. Studiet avsluttes med en masteroppgave innen ditt valgte spesialiseringsområde.

Utvekslingsmuligheter

NMBUs side om utvekslingsmuligheter finner du spennende utvekslingsmuligheter og svar på spørsmålene

  • Hvorfor dra på utveksling?
  • Hvor og når kan jeg reise?
  • Hvordan kommer jeg meg på utveksling?