Velkommen til Åpen Dag på NMBU

Svært mange elever besøkte NMBU på Åpen Dag i 2023.
Svært mange elever besøkte NMBU på Åpen Dag i 2023.Foto: Tommy Normann

7. mars 2024 åpner NMBU dørene for alle som lurer på hvordan det er å være student hos oss. Vi gleder oss til å se deg 

På Åpen Dag får du et unikt innblikk i studiehverdagen til våre studenter, og du blir kjent med våre bachelor- og masterprogrammer. 

Du kan bli med på omvisning på campus, møte studieveiledere og studenter, og lære mer om studiene du er interessert i. I tillegg blir det spennende fagforedrag, hvor du får innblikk i fag og forskning på NMBU. 

Vi vil holde digital Åpen dag fra 19:00-21:00 for de som ikke har anledning til å komme til Ås.

– Nyttig å bli kjent med studentlivet 

Silje-Helene Bjørnø Rummelhoff (20) er veterinærstudent ved NMBU. Hun har alltid visst at hun kunne tenke seg å bli veterinær, men det var først etter Åpen Dag at hun bestemte seg for at NMBU var studiestedet for henne.  

– Jeg fikk med meg ett foredrag om veterinærmedisin, og så ble jeg med på en omvisning i veterinærbygningen. Førsteinntrykket var at det var veldig pent her, og at studentene virket fornøyde, sier Rummelhoff.  

På Åpen Dag får du mulighet til å snakke med studenter som går på NMBU, og høre hvordan de organiserer studiehverdagen. Det er spesielt nyttig, mener Rummelhoff. 

– Det er en stor overgang å skulle gå fra å være elev på videregående til å være student. Som student er du mye mer selvstendig, og du har større ansvar for din egen læring. Det var veldig nyttig å snakke med studenter her, og høre hvordan de legger opp hverdagen sin, forteller hun.  

Silje-Helene Bjørnø Rummelhoff (20) er veterinærstudent på NMBU.
Silje-Helene Bjørnø Rummelhoff (20) er veterinærstudent på NMBU. Foto: Privat

Rummelhoff oppfordrer deg som skal på Åpen Dag til å gjøre noen undersøkelser på forhånd.  

– Pass på at du får med deg det du har mest lyst til å få med deg. Ikke bare gå på det samme som vennene dine vil, tipser hun. 

  

Publisert - Oppdatert

Del på