Utveksling

Call for the 6th Korea Arctic Academy online course

Call for the 6th Korea Arctic Academy online course

The Korea Arctic Academy, hosted by the Korean Ministry of Oceans & Fisheries and co-organized by the Korea Maritime Institute (KMI) and University of the Arctic (UArctic), is an initiative to facilitate exchanges between students from both the Arctic region and Korea in order to develop and share a common Arctic vision.

Betydningen av utveksling etter studiene

Betydningen av utveksling etter studiene

"Det er ingen tvil om at det å ha et internasjonalt nettverk er en stor fordel uansett hva man jobber med innenfor energi"  Guro Marie Wyller, tidligere student i Miljøfysikk ved NMBU, jobber i dag med en doktorgrad innen solcelleteknologi på Kjeller. Utvekslingen til Tyskland har hatt stor betydning for henne i arbeidslivet. 

Reisebrev fra Freiburg

Reisebrev fra Freiburg

På mange måter er Freiburg Tysklands svar på Ås. Det er ikke større enn at du møter mennesker du har truffet før, og byen og universitetet har et stort fokus på bærekraft. Jeg vil si at universitetet og Fraunhofer gjør at studietilbudet er perfekt for oss Miljøfysikkstudenter, og vårt solide grunnlag innen matematikk og fysikk gjør det mulig å gjøre det bra i fagene.

Utveksling

Har du spørsmål om utveksling er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på Studentenes informasjonstorg (SiT) eller komme innom oss for en samtale. 

Følg utvekslingsstudentene våre på Instagram @NMBU_Exchange og finn mer info om ditt studiested i Utvekslingsbloggen.

Information for incoming exchange students

Kontaktinformasjon:

Følg oss på sosiale medier