Lincoln University
Om studiestedet
Lincoln University ligger i landlige omgivelser på New Zealands sørøy. De tilbyr en rekke aktuelle fagtilbud for NMBU-studenter, blant annet økonomi, husdyrfag, økologi og naturforvaltning, ingeniør, landskapsarkitekt, plantevitenskap og skogfag. Universitetet ligger like ved byen Christchurch med 390.000 innbyggere.
Se flere bilder fra Lincoln University @NMBU_Exchange på Instagram
Bachelor, Master Phd nivå.
- Lengde på opphold
- 1 til 2 semester
Søkere med beste karaktersnitt på søknadstidspunktet. Minimum C i snitt.
Studenter må ha fullført 60 studiepoeng før utenlandsoppholdet begynner
Skoleavgift for 2024: NZD 12 700 for NMBU.
Student skatt (Student services levy) NZD 440Engelsk
Språkkrav: 4 i engelsk på vitnemålet fra videregående skoleOrientation: 13.-17. februar 2024
Semester 1, 2024 : 19. februar - 22. juni.Orientation: 12.-15. juli 2024
Semester 2, 2024: 15. juli - 10. november.For bachelorstudenter: 4 units/60 credits (100-300 level) tilsvarer 30 studiepoeng på NMBU.
For masterstudenter: 3 units på 600 level tilsvarer 30 studiepoeng på NMBU.Søk bolig så fort som mulig etter du har sent søknad. Det er mulig få finne bolig i Lincoln eller Christchurch.
En hybel på Farm Rd hvor mange NMBU studenter bor koster ca NZ$ 4600 per semester.For studieopphold over tre måneder, må man søke visum til New Zealand. Man kan først søke når man har blitt tatt opp ved universitetet, har fått kvittering på betalte skolepenger, og kan bevise at man har nok penger å leve for under oppholdet. Søknaden sende online og coster NZ$ 430 (2023) Les mer om visumsøknad.
Viktig: Students who are part of an approved exchange scheme must apply for a student visa before their arrival in New Zealand. This includes students who are from visa-waiver countries. Exchange students can come to New Zealand as visitors and apply for an exchange student visa within New Zealand, but this is only if they can provide an exceptional circumstance as to why they could not obtain one before they arrived. Study abroad is not considered as a recognised approved exchange scheme, therefore they can be submitted through Students online.Eksempler på emner tidligere studenter har tatt
B-ØA
COMM202 - Managing Value
COMP111 - Computing Fundamentals
MKTG210 Log, Transport and Dist ManagementB-ECON
DESN101 - Digital Tools for Design
PSYC202 - Motivation and Participation
TOUR203 - Tourist BehaviourB-BIOL
ECOL202 - Biological Diversity
ECOL293 - Field Ecology Methods
ECOL302 - Applied Ecology and Conservation
ENTO304 - Insect Ecology and DiversityB-HV
ANSC207 - Animal Health
RECN111 - Profession Studs in Sports & Recreation
SOCI219 - (Special Paper) New Zealand History
WINE101 - Intro to the Winegrowing Industry
ANSC314 - Meat and Wool production Science
ANSC319 - Animal Physiology
ANSC312 - Dairy production Science
MGMT222 - The Agribusiness Environment
MGMT624 - International Agribusiness SystemsB-LI
BIOS22 - Plant Health
HORT71 - Amenity Horticulture
SOCI219 - (Special Paper) New Zealand HistoryB-ØN
ECOL103 - Ecology I: NZ Ecology and Conservation
ECOL204 - Molecular Ecology & Evolution
ERST201 Environmental Analysis
WATR201 - Freshwater ResoursesANSC 105 - Animal Science
PLSC104 - Plant Science IM-BYREG
ERST201 - Environmental Analysis
SOCI214 - The Living City
WATR201 - Freshwater ResourcesM-KB
DESN101 - Digital Tools for Design
WATR301 - Water Resource Management
ERST202 - Environmental Analysis with Geographic Information SystemsM-VM
DESN101 - Digital Tools for Design
WATR301 - Water Resource Management
WINE202 - Principle of Wine ScienceM-REIS
RECN215 - Recreation, Sports & Adventure in Outdoor EnvironmentsRECN341 - Recreation and Tourism in Protected Natural Areas
RECN344 - Event Management
BMGT301 - Business and Sustainability
BMGT321 - Entrepreneurship & Small Business Management
MKTG626 - Managing Marketing
RECN626 - Natural Resource Recreation & Tourisme
TOUR604 - Tourist BehaviourM-LA
LASC604 - Agri-Environment Landscape Study
LASC617 - Advanced Design Study
SOCI316 - The Global CountrysideAndre relevante emner kan være:
FOOD201 Processing Food for Consumers
FOOD202 Food Safety and Microbiology
FOOD301 Food Product Innovation and Quality