NMBUs Bildearkiv

NMBU har et arkiv for presse og samarbeidspartnere i tillegg til ulike bildearkiv for ansatte.

Bildene er til fri bruk i redaksjonelle sammenhenger eller for å profilere fagområder, forskning og utdanning eller annen virksomhet ved NMBU.

Fotograf og kilde må opplyses. Ta kontakt med pressevakt og eller kontakt Tommy Normann for spesielle behov.

Gå til NMBUs mediearkiv

Forsiden til NMBUs mediearkiv

 • Gamelt bilde av undervisning
  Foto: Ukjent, UMB

  Vi ønsker oss gamle bilder fra NMBUs 150 år lange historie. Kanskje har du unike bilder fra hverdagslivet som student eller ansatt ved institusjonen. I arkivet har vi en del virkelig gamle bilder, men ser at det er dårligere dekning fra krigen og opp til 70-årene.

  Vi har mange bilder av bygningene her på NMBU, men det er spesielt spennende med bilder fra undervisningssituasjoner, forskningsarbeid eller fra studentenes fritid.

  Hvis du har et bilde du tror kan ha interesse vil vi gjerne scanne det og ta vare på det i vårt arkiv. Fotograf og kilde blir arkivert og du vil få originalen tilbake hvis du ikke vil gi det bort for godt.Vi ønsker oss selvfølgelig også bilder fra dagens virksomhet.

  Får vi bilder til arkivet bidrar du til markedsføringen av NMBUs og ditt institutts virksomhet. Samtidig sørger du for at denne ikke går i glemmeboken før vi feirer 300 år.

  Kontakt kommunikasjonsavdelingen

Tilgjengelighetserklæring for fotoarkiv.nmbu.noSpørsmål om bildearkivet?