Graduate Tine

Av Emma Susanna Hidas

Lisa portrett

Lisa Skeie opplevde relevante fag i kombinasjon med internasjonal erfaring som utslagsgivende for at hun fikk fast jobb før endt utdanning, det hjalp henne å skille seg ut fra andre kandidater i søknadsprosessen.   

- Jeg valgte å ta master i innovasjon og entreprenørskap ved NMBU av flere grunner. Jeg synes fagene de tilbudte på tvers av fakulteter virket veldig interessante og relevante for fremtidig jobb, og har hørt mye bra om både undervisere og det sosiale miljøet generelt. For min del var også praksistilbudet NMBU hadde i samarbeid med Gründerskolen ved UiO og Rice University i Houston, avgjørende for valg av studiested. Praksis i utlandet ga meg unik og relevant arbeidserfaring, et internasjonalt nettverk og generelt stor læring. Jeg opplevde relevante fag i kombinasjon med internasjonal erfaring som utslagsgivende for at jeg fikk fast jobb før endt utdanning, da det hjalp meg å skille meg litt ut fra andre kandidater i søknadsprosessen.   

Jeg har fått jobb i TINE, og skal starte i deres avdeling "langsiktig innovasjon og digitalisering" etter jeg har fullført graduateprogrammet deres som varer et år.

I henhold til jobben i TINE opplever jeg at fagene jeg har hatt ved innovasjon og entreprenørskap har forberedt meg godt. Med en kombinasjon av fag innenfor strategi, økonomi, bærekraft og innovasjon, føler jeg at jeg er i en god posisjon til å ta fatt på nye utfordringer til høsten. 

Publisert - Oppdatert

Del på