Naturforvaltning: Norges beste masterprogram for biologiske fag!

• Tina Forsnes skrev masteroppgave om lappugle. Bildet er fra hennes feltarbeid.

Tina Forsnes er en av de fornøyde studentene på Naturforvaltning. Her med en lappugle, som er hennes fagfelt.

Cathrine Sussane Torjussen

Studiebarometeret.no har kåret Naturforvaltning ved NMBU til 2018-årets beste masterprogram innen biologiske fag!

Naturforvaltning: Norges beste masterprogram for biologiske fag!

NMBUs tradisjonsrike masterprogram i naturforvaltning topper lista. Se hele i artikkelen Mastervinneren biologiske fag i Tekna-magasinet.

Naturforvaltning er programmet for alle som er oppttatt av miljø- og natur. Utdanningen gir kompetanse innen natur- og samfunnsfag, og evnen til å kombinere disse.

– Dette er nøkkelen for å kunne arbeide med vår tids miljøspørsmål, sier Tone Birkemoe, professor i entomologi og leder for studieprogrammet.

Hun og Espen Arestøl, studieveileder er superfornøyde og er sitert i artikkelen:

De glade ansvarlige for masterprogrammet 'Naturforvaltning': Studieveileder Espen Arestøl og professor Tone Birkmoe.
Håkon Sparre

– Når vi som undervisere klarer å motivere studentene til å arbeide med faget blir resultatene gode og vi kan sende ut faglig sterke, nysgjerrige og motiverte kandidater til arbeidslivet. Det er slik vi vil ha det.

Relatert innhold

Mer om Naturforvaltning

Naturforvaltning kombinerer kunnskap om biologi, økologi, arealplanlegging, miljø- og forvaltningsrett, naturvern og naturforvaltning: skjæringspunktet hvor naturen møter menneskelige aktiviteter. Studiet fokuserer på de konsekvenser og effekter dette medfører.

Published 4. mars 2019 - 10:11 - Updated 4. mars 2019 - 13:44