Hilde Vinje blir leder for studieutvalget ved KBM

Studieutvalget (SU) er fakultetets rådgivende organ innenfor utdanning. Utvalget skal gi råd og strategiske innspill til dekan i saker som gjelder utdanning, og behandle saker delegert fra dekan og fakultetsstyret.  

SU-lederen inngår i dekanens ledergruppe og er fakultetets representant i Studieutvalget ved NMBU (SU-NMBU).  

– Hilde har bred erfaring fra NMBU både i styret og gjennom ulike verv. Og viktigst av alt, hun brenner for at vi skal få en bedre utdanning på NMBU og KBM! Jeg ser veldig fram til å få hennes entusiasme og gode vurderinger inn i arbeidet med å forbedre utdanningene våre, sier KBM-dekan Sigrid Gåseidnes.  

Mange gode undervisere

Hilde Vinje er førsteamanuensis i biostatistikk og driver veiledertjenesten i biostatistikk på NMBU. Hun har en mastergrad i anvendt matematikk og en doktorgrad i bioinformatikk, og er også utdannet lektor fra NMBU.   

- Det er stas å bli spurt om å overta ledervervet i SU. Jeg gleder meg veldig på å ta fatt på oppgavene som kommer. Det er så mange gode undervisere og undervisningstanker på dette fakultetet, så det blir spennende å få være med å utvikle og løfte disse, sier hun.  

Hilde Vinje overtar ledervervet etter Morten Sørlie. 

– Hilde har store sko å fylle. Morten har gjort en strålende innsats som SU-leder og virkelig fått fart på mange viktige prosesser, sier Sigrid Gåseidnes. 

– Jeg har sittet i studieutvalget i snart fire år og er imponert over den jobben som Morten har gjort. Det blir fint å ta over et såpass veldrevet utvalg som SU er på KBM, sier Hilde Vinje.  

Overtagelsen gjelder fra 1. mars 2022.  

Published 28. February 2022 - 18:32 - Updated 28. February 2022 - 18:32