Hilde Vinje blir leder for studieutvalget ved KBM

Av Tonje Lindrup Robertsen

Førsteamanuensis i biostatistikk, Hilde Vinje, overtar som ny leder av studieutvalget (SU) ved fakultet for kjemi, bioteknologi og matvitenskap (KBM) fra 1. mars 2022 

Studieutvalget (SU) er fakultetets rådgivende organ innenfor utdanning. Utvalget skal gi råd og strategiske innspill til dekan i saker som gjelder utdanning, og behandle saker delegert fra dekan og fakultetsstyret.  

SU-lederen inngår i dekanens ledergruppe og er fakultetets representant i Studieutvalget ved NMBU (SU-NMBU).  

– Hilde har bred erfaring fra NMBU både i styret og gjennom ulike verv. Og viktigst av alt, hun brenner for at vi skal få en bedre utdanning på NMBU og KBM! Jeg ser veldig fram til å få hennes entusiasme og gode vurderinger inn i arbeidet med å forbedre utdanningene våre, sier KBM-dekan Sigrid Gåseidnes.  

Mange gode undervisere

Hilde Vinje er førsteamanuensis i biostatistikk og driver veiledertjenesten i biostatistikk på NMBU. Hun har en mastergrad i anvendt matematikk og en doktorgrad i bioinformatikk, og er også utdannet lektor fra NMBU.   

- Det er stas å bli spurt om å overta ledervervet i SU. Jeg gleder meg veldig på å ta fatt på oppgavene som kommer. Det er så mange gode undervisere og undervisningstanker på dette fakultetet, så det blir spennende å få være med å utvikle og løfte disse, sier hun.  

Hilde Vinje overtar ledervervet etter Morten Sørlie. 

– Hilde har store sko å fylle. Morten har gjort en strålende innsats som SU-leder og virkelig fått fart på mange viktige prosesser, sier Sigrid Gåseidnes. 

– Jeg har sittet i studieutvalget i snart fire år og er imponert over den jobben som Morten har gjort. Det blir fint å ta over et såpass veldrevet utvalg som SU er på KBM, sier Hilde Vinje.  

Overtagelsen gjelder fra 1. mars 2022.

Publisert - Oppdatert

Del på