Velkommen til åpen dag på NMBU

På Åpen Dag får du et unikt innblikk i studiehverdagen til våre studenter, og du blir kjent med våre bachelor- og masterprogrammer. 

Du kan bli med på omvisning på campus, møte studieveiledere og studenter, og lære mer om studiene du er interessert i. I tillegg blir det spennende fagforedrag, hvor du får innblikk i fag og forskning på NMBU. Blant annet skal førsteamanuensis Ann-Katrin Llarena fortelle om veterinærenes rolle i å trygge folkehelsen, og førsteamanuensis Erlend Dancke Sandorf skal fortelle om økonomi kan hjelpe oss med å nå klimamålene.

Vi kommer også til å avholde en digital Åpen Dag fra 19.00 – 21.00. Her kan du bli bedre kjent med NMBU gjennom live studentpanelsamtale og digital omvising av campus. 

Les mer om åpen dag og se programmet her!

Besøkende på Åpen Dag blir møtt av NMBU-studenter som viser dem rundt.

Besøkende på Åpen Dag blir møtt av NMBU-studenter som viser dem rundt.

Photo
Håkon Sparre

– Nyttig å bli kjent med studentlivet 

Silje-Helene Bjørnø Rummelhoff (20) er veterinærstudent ved NMBU. Hun har alltid visst at hun kunne tenke seg å bli veterinær, men det var først etter Åpen Dag at hun bestemte seg for at NMBU var studiestedet for henne.  

– Jeg fikk med meg ett foredrag om veterinærmedisin, og så ble jeg med på en omvisning i veterinærbygningen. Førsteinntrykket var at det var veldig pent her, og at studentene virket fornøyde, sier Rummelhoff.  

På Åpen Dag får du mulighet til å snakke med studenter som går på NMBU, og høre hvordan de organiserer studiehverdagen. Det er spesielt nyttig, mener Rummelhoff. 

– Det er en stor overgang å skulle gå fra å være elev på videregående til å være student. Som student er du mye mer selvstendig, og du har større ansvar for din egen læring. Det var veldig nyttig å snakke med studenter her, og høre hvordan de legger opp hverdagen sin, forteller hun.  

Silje-Helene Bjørnø Rummelhoff (20) er veterinærstudent på NMBU.

Silje-Helene Bjørnø Rummelhoff (20) er veterinærstudent på NMBU.

Photo
Privat

Rummelhoff oppfordrer deg som skal på Åpen Dag til å gjøre noen undersøkelser på forhånd.  

– Pass på at du får med deg det du har mest lyst til å få med deg. Ikke bare gå på det samme som vennene dine vil, tipser hun. 

  

Published 22. February 2023 - 12:10 - Updated 22. February 2023 - 13:44