NMBUs studentprest

Øystein Solberg Mathisen er vår nye studentprest ved NMBU fra sommeren 2024. Han har bred erfaring som prest og profesjonell samtalepartner, og er tilgjengelig for alle som ønsker en samtale. Hvis du trenger noen å snakke med, diskutere eller rådføre deg med, er han tilgjengelige for en prat. Kontoret finnes i kjelleren til venstre i Urbygningen, vegg i vegg med et stillerom som er åpent for alle. Dette rommet kan brukes av alle som ønsker å be, meditere eller trenger et øyeblikks stillhet.

Hva kan man prate med en prest om?

ALT! Som studentprest skal man være en samtalepartner for alle som trenger noen å prate med om stort eller smått. Studentprestene i Norge har slagordet «Når livet er for stort eller for lite». Ingenting er for stort, og ingenting er for lite til å ta med inn i en samtale med studentpresten. Man kan snakke om alt fra eksamensnerver, studier, død og sorg, til kjærlighet, tro og det å finne sin vei i livet. Studentpresten har taushetsplikt.

Det er også et fokus for studentprestene å markere at alle religioner og alle studenter har rett til religiøs utøvelse. Studentpresten er til stede for alle, uavhengig av bakgrunn og tro. Det er ikke alltid like lett eller naturlig å snakke med venner og familie. Noen ganger trenger vi en profesjonell person.

Kontortider

Studentpresten er tilgjengelig for samtale i ukedagene. Ta derfor kontakt for å avtale samtale direkte.

Kontaktinfo

E-post: oystein-solberg.mathisen@nmbu.no

SMS: +47 901 05 171

Studentprest NMBU 2024
Studentprest NMBU heter Øystein Solberg Mathisen Foto: Øystein Solberg Mathisen