Undersøkelse om smitterisiko ved NMBU

• Corona korona
    Foto: Shutterstock

Fredag 4. september får alle studenter ved NMBU invitasjon til å delta i verdens første studie av smitterisiko ved undervisning på campus eller digital undervisning. Husk å svare!

av SiT

Undersøkelse om smitterisiko ved NMBU

130.000 studenter i Norge inviteres til å delta i verdens første og største studie av smitterisiko ved undervisning på campus eller digital undervisning.

Studien skal sammenligne smitterisiko blant studentene som får undervisning på campus og studentene som har digital fjernundervisning. Dette er en viktig problemstilling for både studenter og ansatte, og for å kunne vurdere hva slags tiltak som er aktuelle dersom smittetrykket i Norge øker.

Undersøkelsen vil innebære at studenter svarer på et kort spørreskjema flere ganger i løpet av semesteret.

Hva gjør jeg?
Når du mottar e-post fra Nettskjema på fredag, klikk på lenken. Det tar bare 3 minutter å svare på spørsmålene.

Takk for hjelpen!

Published 2. september 2020 - 8:43 - Updated 2. september 2020 - 16:53