Studiebarometeret 2020 - utsatt svarfrist!

Vi oppfordrer alle våre studenter til å svare på undersøkelsen, som gjennomføres i regi av Kunnskapsdepartementet og NOKUT.  Undersøkelsen starter 20. oktober og det sendes ut egen epost til alle 2.- og 5.-årsstudenter som deltar ved NMBU. Undersøkelsen stenger 17. november kl 21.00. 

Gavekort

For å motivere litt ekstra minner vi om at det ved NMBU trekkes ut 20 gavekort a kroner 500 blant alle som besvarer. I tillegg trekker NOKUT ut gavekort på kroner 5000 blant alle besvarelser på landsbasis.

Offentliggjøres i februar 2021

Resultatene for hvert enkelt studieprogram i Norge offentliggjøres i portalen www.Studiebarometeret.no i februar 2021. Du kan i dag se resultatene fra fjorårets undersøkelse i portalen.

Har du ikke fått epost?

Dersom du ikke har fått innbydelse til å delta i undersøkelsen kan det hende at du bør sjekke spamfilteret for epost. Det er også mulig å skrive inn ditt mobilnummeret via denne lenke for å få tilsendt en lenke til undersøkelsen http://www.nokut.no/studiebarometeret/login
Dersom du er i målgruppen men ikke har mottatt noen invitasjon, og ikke får logget inn med mobilnummer, kan ta kontakt på studiebarometeret@nokut.no

Mer informasjon om undersøkelsen

 

 

Published 21. oktober 2019 - 13:56 - Updated 13. november 2020 - 9:15