Karrieredagen 14.10.2020

  • Karrieredagen
    Foto
    Næringslivsutvalget NMBU

Grunnet COVID-19 vil Karrieredagen 2020 bli avholdt digitalt. Den digitale Karrieredagen blir arrangert i samarbeid med Graduateland, som også har NMBUs karriereportal, careergate.nmbu.no. Dagen vil bli basert på chat- og videosamtaler mellom studenter og potensielle arbeidsgivere. Det vil i tillegg bli satt opp et fullpakket program med direktesendte bedriftspresentasjoner. For å delta, meld deg på via denne lenken.

Bli med og opparbeid deg et godt nettverk blant bedriftene som deltar. Kanskje møter du din fremtidige arbeidsgiver eller finner muligheter for oppgavesamarbeid eller deltids- eller sommerjobb? Messen er åpen fra 11.00-15.00.

Karrieredagen ved NMBU

Karrieredagen ved NMBU er en møteplass for studenter og bedrifter.
Dersom du er avgangsstudent ved NMBU har du mulighet til å forhøre deg om ledige stillinger og trainee-opplegg i de ulike bedriftene. Har du fortsatt noen år igjen, er dette en glimrende mulighet til å bli bedre kjent med bedrifter som er interessert i din utdannelse og deg, planlegge oppgaver og få muligheten til å søke relevante sommerjobber.

Ønsker du å være godt forberedt til Karrieredagen, har vi to digitale arrangementer i forkant:

23.09.20: Jobbsøk på 1-2-3: På dette kurset lærer du blant annet hva en CV bør inneholde. Påmelding via careergate.nmbu.no

07.10.20: Tips og triks til digital Karrieredag". En god profil på careergate.nmbu.no er viktig for å få chatte og snakke med bedriftene. Her får du viter mer om hva som bør være med i profilen din, hva bedriftene ser og ser etter. Påmelding via careergate.nmbu.no

Karriereveiledning ved NMBU deltar på stand tilbyr CV-sjekk. 

 

 
Published 10. desember 2019 - 8:35 - Updated 15. september 2020 - 8:16