Karrieredagen ved NMBU

Dersom du er avgangsstudent ved NMBU har du mulighet til å forhøre deg om for eksempel ledige stillinger og trainee-opplegg i de ulike bedriftene. Har du fortsatt noen år igjen, er dette en glimrende mulighet til å bli bedre kjent med bedrifter som er interessert i din utdannelse og deg, planlegge oppgaver og få muligheten til å søke relevante sommerjobber. Kanskje kan du også få karrieretips til hva som er lurt å gjøre for å få en jobb hos de?

Besøk NMBU Karriereveiledning og NMBU Alumni sin stand på Karrieredagen. Her tilbyr vi CV-sjekk, svarer på karriererelaterte spørsmål og inviterer deg til å bli del av universitetets nettverk av nåværende og tidligere studenter.

 

Er din bedrift interessert i å møte engasjerte og flinke elever? Karrieredagen er den største karrieremessen ved NMBU, og er en ypperlig mulighet til å vise frem deres bedrift og møte potensielle søkere. Meld deg på via denne lenken.

Kanskje dere skal annonsere faste stillinger, sommerjobber, internship eller mastersamarbeid? Kom på Karrieredagen ved NMBU!

Standområdet vil være åpent fra kl 12:00 - 15:30. Det vil være undervisningsfri for studentene under litt av arrangementets varighet. Masterstudentene vil ha tilgang først, deretter vil resten av studentmassen ha tilgang fra kl 13:00. Det inviteres til opprigging av stand fra kl. 10:00. Mer informasjon om sending og henting av standmateriell vil bli sendt ut senere. Lunsj vil serveres før arrangementet starter.

Nytt av året er muligheten til å holde bedriftspresentasjoner under selve dagen. Dere vil få 15 minutter hvor dere kan holde deres presentasjoner. Det vil bli en ekstra kostnad på 6000 kr ekskl. mva. Det er 12 plasser, og stor pakke vil bli prioritert (gjelder påmeldinger før 19. september), etter det så er det førstemann til mølla.

Vi gjentar suksessen fra tidligere og arrangerer en kveldsbankett etter messen. Her vil bedrifter med Stor og Medium pakke få billetter de kan bruke selv eller gi ut til aktuelle studenter. Relasjoner bygges best ansikt til ansikt, og banketten er en ypperlig mulighet til å bli kjent med fremtidige potensielle medarbeidere og å vise frem sin bedrift og sine ansatte.

Skulle det mot formodning ikke være mulig å gjennomføre fysisk Karrieredag, vil vi gjenta suksessen fra Karrieredagen 2021 og Næringslivsdagen 2022 med en digital Karrieredag. 

Karrieredagen arrangeres av Næringslivsutvalget ved NMBU.

 

 
Published 10. desember 2019 - 8:35 - Updated 5. juli 2022 - 10:38