Studiestart 2022

Velkommen som ny student på bachelorprogrammet i økonomi, ledelse og IT

På denne siden finner du informasjon om studiestart for bachelorprogrammet i økonomi, ledelse og IT høsten 2022. Velkommen til informasjonsmøte for programmet mandag 15. august kl. 09.00.

Velkommen som ny student ved Handelshøyskolen

Vi starter opp med velkomstdag og informasjonsmøte mandag 15. august, og gleder oss til å møte alle nye studenter.

Velkommen som ny student på bachelorprogrammet i økonomi og administrasjon

På denne siden finner du informasjon om studiestart for bachelorprogrammet i økonomi og administrasjon høsten 2022. Velkommen til informasjonsmøte for programmet mandag 15. august kl. 09.00.

Velkommen som ny student på bachelorprogrammet i samfunnsøkonomi

På denne siden finner du informasjon om studiestart for bachelorprogrammet i samfunnsøkonomi høsten 2022. Velkommen til informasjonsmøte for programmet mandag 15. august kl. 09.00.

Velkommen som ny student på masterprogrammet i økonomi og administrasjon

På denne siden finner du informasjon om studiestart for masterprogrammet i økonomi og administrasjon høsten 2022. Velkommen til informasjonsmøte for programmet mandag 15. august kl. 09.00.

Welcome to new masters students in Applied Economics and Sustainability

This page contains information about the start of the semester for students admitted to MSc in Applied Economics and Sustainability Autumn 2022. Welcome to Information Day on Monday 15th of August at 09.00.

Velkommen som ny student på masterprogrammet i entreprenørskap og innovasjon

På denne siden finner du informasjon om studiestart for masterprogrammet i entreprenørskap og innovasjon høsten 2022. Velkommen til informasjonsmøte for programmet mandag 15. august kl. 09.00.

Velkommen som ny student på masterprogrammet i bioøkonomi

På denne siden finner du informasjon om studiestart for masterprogrammet Bioøkonomi - biobasert verdiskaping og forretningsutvikling høsten 2022. Velkommen til informasjonsmøte for programmet mandag 15. august kl. 09.00.