Velkommen til nye studenter ved Fakultet for biovitenskap

Her vil du etter hvert finne praktisk informasjon om studiestart i august, både faglig og sosialt. Informasjonen blir oppdatert fortløpende. Vi anbefaler at du sjekker opp informasjonen kort tid før studiestart, slik at du får med deg de siste oppdateringene.

English information for our master students below.

Velkommen til nye bachelorstudenter

Mandag 15. august

vil vi gjerne ønske alle våre nye bachelorstudenter velkommen til Fakultet for biovitenskap (BIOVIT). Denne dagen vil du få møte fagpersoner, dine medstudenter, faddere og studieveiledere. Det vil bli servert lunsj. Program for dagen vil bli lagt ut på nettsiden i juli.

Kart over campus finnes her: Kart over Campus

Vi gleder oss til å treffe deg mandag 15. august.

Spørsmål? Spør en studieveileder!

Har du spørsmål relatert til studiestart, eller om studiet generelt, har vi fire studieveiledere som gjerne svarer på dine spørsmål.
Spørsmål ang biologi og plantevitenskap: studieveileder-ipv@nmbu.no
Spørsmål ang akvakultur og husdyrvitenskap: studieveileder-iha@nmbu.no

Welcome to all new master students.

The Faculty of Biosciences (BIOVIT) warmly welcomes all our new master students Monday 15th of August. This day you will meet staff, fellow students, buddies and our student advisors.  More information will be published during July.

Map of Campus can be found here: Map

Questions? Contact our student advisors

Here at the faculty we have four student advisors that you are welcome to contact if you have any questions regarding your studies, the Welcome Day etc. Their emails are:

Agroecology, Biology, Genome Science, Plant Sciences and Urban Agriculture: studieveileder-ipv@nmbu.no

Animal Science/Husdyrvitenskap, and Aquaculture: studieveileder-iha@nmbu.no

Looking forward to seeing you all in August.

Du kan også like vår Facebook side og få oppdatert informasjon
IPV - PlantevitenskapIHA - Husdyrvitenskap

Published 9. April 2019 - 9:16 - Updated 24. juni 2022 - 10:36