Niende seminar om urbant landbruk: BIOVIT

Av Vebjørn Egner Stafseng

Fredag 20. november 08.00-09.30 arrangeres niende del av en seminarserie om urbant landbruk i regi av Nasjonalt senter for urbant landbruk (NCUA). Denne gangen blir det en nettbasert variant hvor stipendiat Siv Mari Aurdal og professor Trine Hvoslef-Eide fra Fakultet for biovitenskap (BIOVIT) skal snakke om sine dyrkingsforsøk på tomater og kompost i urbane områder. Seminaret er gratis og åpent for alle. 

Hva: Frokostseminar om urbant landbruk ved NMBU

Hvor: Zoom (link kommer i epost ved påmelding) 

Når: fredag 20. november 08.00-09.30

For hvem: alle som er interessert i urbant landbruk og sirkulær økonomi

Påmelding her

Meld deg på for å delta. Du vil da få tilsendt lenke til rommet på Zoom og passord for å komme inn. Ved spørsmål, kontakt ncua@nmbu.no. Se også vår facebook-side

Program: 

07.50 - Innlogging åpner

08.00 - Trine Hvoslef-Eide ønsker velkommen og gir en oppdatering på hva NCUA har jobbet med siden sist. 

08:10 - Stipendiat Siv Mari Aurdal presenterer sine forsøk på plantevekst i kompost som vekstmedium

08:40 - Professor Trine Hvoslef-Eide presenterer sine tomatforsøk som ble gjennomført denne sommeren (click to download presentation)

09:10 - Diskusjon

09.30 - Slutt

Fakta

Seminarserie om urbant landbruk

En gang i måneden vil Nasjonalt Senter for Urbant Landbruk organisere åpne seminarer rundt temaet urbant landbruk. Senterets partnere som inkluderer fakultetene ved NMBU og eksterne partnere (som Pådriv), vil være ansvarlige for innholdet og presentere sine syn på urbant landbruk og hvordan de vil bidra til senteret. Seminarene vil være åpne for alle. Følg med for oppdateringer. 

In English

[[{"fid":"30183","view_mode":"hvoedspaltebredde","fields":{"format":"hvoedspaltebredde","field_umb_image_caption[und][0][value]":"SiEUGreen logo","field_umb_image_notes[und][0][value]":"","field_umb_image_credit[und][0][value]":"Emetris","external_url":""},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"hvoedspaltebredde","field_umb_image_caption[und][0][value]":"SiEUGreen logo","field_umb_image_notes[und][0][value]":"","field_umb_image_credit[und][0][value]":"Emetris","external_url":""}},"attributes":{"class":"media-element file-hvoedspaltebredde","data-delta":"1"}}]]

Publisert - Oppdatert

Del på