M30-AQFOOD Masteroppgave
Studiepoeng:30
Ansvarlig fakultet:Fakultet for realfag og teknologi
Emneansvarlig:Odd Ivar Lekang
Campus / nettbasert:Undervises campus Ås
Undervisningens språk:Engelsk, norsk
Frekvens:Hvert semester
Forventet arbeidsmengde:Studenten arbeider fulltid med oppgaven i ett semester.
Undervisnings- og vurderingsperiode:Høst og Vår
Om dette emnet
Dette lærer du
Etter fullført masteroppgave skal studenten kunne:
- Gjennomføre et selvstendig forskningsarbeid ut fra en valgt problemstilling.
- Benytte relevante teorier og forskningsmetoder som verktøy i forskningsarbeidet.
- Analysere og trekke konklusjoner ut av et selvstendig forskningsprosjekt.
- Formidle kunnskap basert på selvstendig forskningsprosjekt skriftlig og muntlig.
- Lese, forstå og bruke forskningslitteratur.
- Følge forskningsetiske retningslinjer.
- Selvstendig arbeid under veiledning.
- Hver student har rett til 40 timers veiledning. Det forventes at studenten arbeider selvstendig utover dette veiledningstilbudet.
- Undervisningsmateriell utvikles individuelt.
- Krever opptak på emasterprogrammet Aquatic Food Production ved NMBU. Masteroppgaven skal normalt være det eneste emnet som gjenstår i mastergraden.
- Skriftlig oppgave med muntlig forsvar, teller 100 %.
Masteroppgave Karakterregel: Bokstavkarakterer Masteroppgave med justerende muntlig Karakterregel: Bokstavkarakterer - Intern og ekstern sensor vurderer masteroppgaven og muntlig eksamen.
- Utfylt kontrakt mellom student og veileder(e), med detaljert framdriftsplan, leveres fakultetet før arbeidet med masteroppgaven kan starte.