Detaljer om emnet AQF220

AQF220 Sjømat, trygghet og helseeffekter

English course Information

Søk etter andre emner

Viser emnet slik det undervises i studieåret med start i 2014 .

Emneansvarlige: Odd Ivar Lekang
Studiepoeng: 7.5
Ansvarlig fakultet: Institutt for matematiske realfag og teknologi
Frekvens: Årlig
Undervises på språk: EN
(NO=norsk, EN=Engelsk)
Begrensning antall plasser:
-
Undervises i periode:
Emnet starter i høstparallellen. Emnet har undervisning/vurdering i høstparallellen, .
Første gang: Studieår 2012-2013
Fortrinnsrett: -
Læringsaktiviteter:
The course will include lectures that could be followed online on web or as recorded files. In addition there will be exercises to solve. Making of a project report will aslo be a part of the learning activites.
Forutsatte forkunnskaper:
Bachelor degree in for instance engiennering, biology, chemistry, food, animal husbandry, aquaculture, fishery.
Anbefalte forkunnskaper:
Vurderingsordning:
Delivery of project report and final written exam. Project report accounts for 40% and exam 60% of the mark
Sensor:
Ekstern sensor deltar sammen med intern sensor ved utformingen av eksamensoppgavene og sensorveiledningen. Ekstern sensor kontrollerer intern sensors vurdering av et tilfeldig utvalg kandidater som en kalibrering med visse mellomrom i henhold til instituttets retningslinjer for sensur.

 
Merknader:
part of the AQ-food cooperation with NTNU, DTU, UoI amd SLU. The cource is given by DTU (Paw Dalgaard). The course is and e-learning course and can be followed on web. Odd-Ivar Lekang will be the local responisble and is available for questions.  
Normert arbeidsmengde:
Opptakskrav:
GSK
Overlapp:
-
Undervisningstid:
Structured lectures 24 hours, guided working with exercieses 20 hours,
Hjelpemidler ved skriftlig eksamen(er): Utdelt kalkulator. Ingen andre hjelpem.
Eksamensdetaljer: Langsgående vurdering: A - E / Ikke bestått