Studentkampanje – kastrasjon av hunnkatter

Studentene deltar i operasjonen sammen med kirurgen og er aldri alene med dyret. Aseptiske prosedyrer følges som vanlig, og studentene veiledes med «hands on» undervisning. Anestesiolog og anestesidyrepleier sørger for trygg anestesi. Katten din får med andre ord en optimal behandling med dyktige og ansvarlige fagfolk.

Inngrepene foregår fast på onsdager fra 4. januar (uke 2). Prisen er 625 kroner, pluss evt. body og  ID-merking.

Vi kan dessverre ikke ta imot katter utenom disse tidene.

Ta kontakt på smadyr@nmbu.no eller tlf: 67 23 23 23.

Viktig informasjon før operasjonen:

• Katten må være over 6 måneder gammel, frisk og ikke drektig. Den kan ikke stå på medisiner.
  • Vi tar ikke imot villkatter studentkampanje. Katten må være tam og vant til håndtering av mennesker.
  • Time må bestilles og bekreftes på forhånd. Dette kan gjøres ved å sende en mail til smadyr@nmbu.no
  • Avbestilling av timen må skje minst ett døgn i forveien. Møter du ikke til timen, vil du bli fakturert.
  • Oppmøte kl. 08:00 i resepsjonen på Dyresykehuset – smådyr (Veterinærhøgskolen, NMBU, på Ås).
  • Katten må holdes inne og faste (ikke få noe mat) fra kvelden i forveien, men kan drikke vann.
  • Katten skal hentes mellom kl. 17:00 – 18.00 samme dag, hvis ikke noe annet avtales.
  • Etter operasjonen vil katten få med seg en skjerm og et eget infoskriv om hva du skal være spesielt oppmerksom på i tiden etter operasjonen. Hvis du ønsker at katten din skal ha en «body», må denne betales til ordinær pris, kr. 250,- inkl.mva.
  • Hvis ID- merking skal gjøres samtidig, tas det regulær pris for dette.

På operasjonsdagen vil du få utdelt et skriv der du signerer og bekrefter at du har lest og forstått denne informasjonen.

Published 16. september 2021 - 10:21 - Updated 23. november 2022 - 15:33