Åpen dag 5. mars 2020

Lurer du på hvordan det er å være student ved NMBU?

Torsdag 5. mars inviterer vi til Åpen dag! Sett av dagen og bli kjent med oss. Her vil du få studieveiledning, inspirasjonsforedrag og omvisning på campus.

Åpen dag 5. mars 2020

Torsdag 5. mars 2020 åpner NMBU dørene for alle som vil høre mer om studiene våre, og som lurer på hvordan det er å være student. Vi vil informere om både bachelor- og mastergradstilbudene våre. Du vil få møte studieveiledere og studenter som kan svare deg på dine spørsmål. Benytt sjansen til å spørre om alt du lurer på. Åpen dag arrangeres hovedsaklig for elever i videregående skole, men vi ønsker også velkommen til andre interesserte.

Under Åpen dag er det flere ting som skjer parallellt og når du ankommer NMBU står vi klare for å gi deg mer detaljert informasjon om programmet. Du kan delta på omvisninger, besøke de ulike fakultetene på stand, høre faglige foredrag og selvfølgelig får du orientering om de ulike studieretningene. Vi gleder oss til å se deg!

Hva skjer på Åpen dag?

• Møt studieveiledere og studenter og hør mer om studiene du er interessert i
  • Hør spesielt utplukkede forelesere fortelle om spennende forskning på aktuelle temaer. Stikkord her er bærekraft, som preger alle NMBUs studier
  • Vær med på omvisninger i smågrupper der du får informasjon om alt du er opptatt av som ny student; bolig, studentvelferd, foreningsliv, idrettsmuligheter, m.m.
  • Delta på faglige omvisninger i laboratorier, husdyrfjøs, verksteder og andre anlegg og få demonstrert roboter og andre innovasjoner
  • Titt inn i de flunkende nye og imponerende veterinærbyggene som skal stå klare til studiestart høsten 2020
  • Rådgiverseminar – siste info om studier, opptak og spennende foredrag for lærere og rådgivere

Fra kl. 8.30

Registrering

Kaffe/te og «noe å bite i»

Aud Max

Velkommen til NMBU v/rektor og studentambassadører

Felles info om NMBU og program for dagen

TF-bygget

Rådgiverseminar

Campus

Studieinformasjon – fakultetene informerer om sine studietilbud. Du kan besøke flere fakulteter

Urbygningen

Foredrag: Diverse faglige smakebiter fra forskere om spennende forskningsprosjekter

Aud Max

Hvordan er det å studere på NMBU: Omvisninger med studentambassadører.

Hele dagen

Aud Max

Stands med studieinformasjon om bachelor og masterstudier, opptakskontoret, samskipnaden, foreninger, m.fl.

Utvalgte tider

Campus

Hva møter deg på studiet?

Omvisninger med fakultetene på laber, verksteder, husdyrfjøs, drivhus, m.m.

Kl. 10.00 – 14.00

SiÅs kantiner

Lunsjtilbud til deltakerne på Åpen dag

Detaljert program for Rådgiverseminar finner du her.

Detaljert oversikt over foredragene finner du her.

Gjøres via denne linken: https://nettskjema.no/a/123444

Påmelding til Rådgiverseminar gjøres via denne linken: https://nettskjema.no/a/138349

Registrering
Alle besøkende oppfordres til å registrere seg fra kl. 08.30 på NMBU, Campus Ås. Her vil du få utdelt detaljert program for dagen.

Adkomst
Her finner du informasjon om hvordan du kommer deg til Ås med buss, tog og bil. Studentambassadører står på Ås stasjon og Korsegården mellom 08.30 og 09.15 og viser vei til Åpen dag.

Parkering
Det blir parkering på Lillebrand, ved GG-hallen/Eika sportsenter. Se etter skilting

Kontakt Johan Berlin v/NMBU dersom du har spørsmål vedrørende Åpen dag.
E-post:  johan_daniel.berlin@nmbu.no
Tlf: 67 23 02 11