Studenttinget

Kontoret

Aktuelt

Stillingsutlysning: Studenttingets Bærekraftskomitè

Stillingsutlysning: Studenttingets Bærekraftskomitè

Hjelp! Vi i AU trenger DEG!

NMBU er allerede det beste universitetet på miljø og bærekraft, men det betyr ikke at vi ikke kan bli enda bedre. Vi trenger derfor fem gira, grønne og inspirerte studenter som ønsker å være våre rådgivere i Studenttingets Bærekraftskomite det neste året. Her vil du være hands-on på miljøarbeidet på NMBU, både med tanke på forskning, innovasjon, utdanning og drift. Det neste året vil du få en unik mulighet til å veilede og være initiativtaker når det kommer til relatert problematikk på campus. 

 Vil du være med å realisere bærekraftsuniversitetet? Søk da vel! 

Søknadsfrist 26.september 2021

Studenttingets Arbeidsutvalg ved NMBU 2021/2022

Studenttingets Arbeidsutvalg ved NMBU 2021/2022

Det nye Arbeidsutvalget for Studentdemokratiet ved NMBU er på plass og klare for å jobbe for studentene. De gleder seg veldig til å ta fatt på sine oppgaver. Du finner dem i nye lokaler i U118 i Urbygningen. 

www.Studentdemokratiet.no - hold deg oppdatert

www.Studentdemokratiet.no - hold deg oppdatert

Er du opptatt av studenters rettigheter? Vil du gjøre en aktiv innsats for at du og dine medstudenter får en den beste studietiden de kan ha? 

Studenttingets Arbeidsutvalg har oppdatert nettsiden vår www.studentdemokratiet.no  med informasjon som gjør  det enklere for deg som engasjert student å finne oppdatert organisasjonsinformasjon, politiske dokumenter og alt annet du  trenger for å ha en aktiv studenttid her på NMBU. 

Om studentdemokratiet

Alle studentene ved NMBU er en del av studentdemokratiet ved NMBU. Vi fremmer studentenes interesser i alle råd og utvalg ved NMBU. Studenttinget NMBU er et medlemslag i Norsk Studentorganisasjon (NSO).

Kontoret er åpent 10 - 14

Urbygningen, U118

studenttinget@nmbu.no

Studenttinget NMBU

Postboks 1202, 1432, Ås

studentdemokratiet.no

In English

Follow us in social media