Dyresykehuset – smådyr

Vi er et dyresykehus for hund, katt og andre smådyr. Vi tar imot dyr til helsesjekk, ved akutte hendelser og dyr som trenger oppfølging av spesialister. Vi har døgnåpent alle dager i uken. Du når oss på 67 23 23 23.

Studentkampanje - kastrasjon av hunnkatt

For å sikre studentene basale ferdigheter i kirurgi, søker vi hunnkatter til kastrasjon. Inngrepene foregår fast på onsdager fra 31. juli (uke 31) og frem til onsdag 13. november (uke 46). Ta kontakt for å bestille time.

 

Bildet viser en valp som blir undersøkt av en veterinær.

Veterinærer søkes til tilkallingsvikariater

Har du lyst til å bli en del av det sterke faglige teamet ved Dyresykehuset – smådyr ved NMBU Veterinærhøgskolen? Vi søker deg som har stor arbeidskapasitet, interesse for førstelinjepasienter, akutt- og intensivmedisin og lyst til å jobbe vakter for å tjene ekstra.

 

Katt overlevde den alvorlige sykdommen FIP – Felin infeksiøs peritonitt

Rasekatten Izsak fikk Felin infeksiøs peritonitt (FIP). Sykdommen er alltid dødelig uten behandling, men ved hjelp av et antiviralt middel er Izsak i dag frisk.

 

Ny spesialist i nevrologi

Vi gratulerer Josefin Hultman med bestått europeisk spesialisteksamen i nevrologi!

 

NYHET! Oppfølging av drektige tisper og hunnkatter

Ønsker du oppfølging av din drektige tispe eller hunnkatt? Eller ønsker du samtale rundt klargjøring av ditt kjæledyr for avl? Vi tilbyr bistand fra vår europeiske spesialist i fødselslære.

 

Flere nyheter fra Dyresykehuset – smådyr