Hopp til hovedinnhold
  1. Hjem
  • Kontakt oss
  • Bibliotek
  • NMBU-student
  • English site
  • Logg inn
  • Studier
  • Forskning
  • Om NMBU
Meny
Finn ansatte     Nynorsk versjon English version
Harald Carlsen
  • Professor
    • Fakultet for kjemi, bioteknologi og matvitenskap
+4767232453
harald.carlsen@nmbu.no
Picture of Harald Carlsen
Rediger min side
  • Publikasjoner
    Liste med publikasjoner fra min forskning. (Cristin)
  • Forskning & prosjekt

    Prosjekter

    UnveilMe: Hvordan kan tarmbakterier påvirke spedbarns utvikling?
    Forskningsprojsektet skal undersøke hvordan tarmbakterier kan påvirke utviklingen hos spedbarn. Vi vet at disse bakteriene er viktige for helsen vår, men kan de også påvirke spedbarns utvikling?

    Effects of lipids’ composition and structure in meat and dairy foods on digestibility and low-grade inflammation in cells, animals and humans (LipidInflammaGenes)
    LipidInflammaGenes will study triacylglycerols from Norwegian animal products, exploring effects on genes, inflammation and hunger/satiety hormones, by which these products may affect risk factors of CVD and satiety.

    Forskningsområder

NMBU

  • Om NMBU
  • Studier
  • Forskning
  • Samarbeid
  • Sidekart
  • Personvern
  • Tilgjengelighets -erklæring

Snarveier

  • Finn en ansatt
  • Beredskap / Vakt
  • Visuell profil
  • Bibliotek
  • Nyhetsbrev
  • Ledige stillinger

For studenter

  • Emnesøk
  • Canvas
  • Studenttinget
  • Studentweb
  • Studentliv
  • SiÅs

For forskere

  • Finansiering
  • Utdanning
  • EUs rammeprogram
  • Rådgivning og juss
  • Forske i utlandet

For ansatte

  • Verktøy og tjenester
  • Læringssenteret
  • Interne nettsider
  • Kompetanse
  • Webmail

For media

  • Aktuelt
  • Pressemeldinger PhD
  • Ekspertlister
  • Presserom
  • Offentlig journal
  • Byggeprosjekter

NMBU - Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Kontakt oss

Telefon 67 23 00 00

Faks 67 23 06 91

E-post post@nmbu.no

Mer kontaktinfo

Besøk oss

Campus Ås

Universitetstunet 3

1433 Ås

Kart: Mazemap / (pdf)

 

Følg oss
Facebook
Twitter
Instagram