Åpen Dag på NMBU 09. mars 2023

NMBU ønsker velkommen til fysisk og digital Åpen Dag den 9. mars 2023.

Denne dagen kan du få et unikt innblikk i studiehverdagen til våre studenter, bli kjent med våre syv fakulteter og få mer informasjon om våre bachelor- og masterprogrammer.

Fysisk Åpen Dag fra 09:00-14:30

Velkommen til Norges vakreste campus

Vi gleder oss til å kunne ønske elever velkommen til fysisk Åpen Dag på NMBU. I løpet av dagen vil du som elev få mulighet til å få omvisning på campus, snakke med studentveiledere og studenter om studietilbud og studentlivet. Det blir gratis lunsj.

Denne dagen vil du få mulighet til å høre om studielivet på NMBU, høre om våre studieprogrammer, få delta på spennende fagforedag og bli med på omvisninger på campus og veterinærbygningen.

Dersom du ønsker å komme på Åpen Dag 2023 kan du melde din interesse her så sender vi deg en e-post når det endelige programmet er på plass.

Digital Åpen Dag fra 19:00-21:00

På en egen nettportal vil NMBUs studier være presentert på egne digitale stander, bemannet med studentveiledere og studenter som du kan stille spørsmål via chat og videosamtaler.

I tillegg vil du bli bedre kjent med NMBU gjennom live studentpanelsamtale og digital omvisning av campus. Arrangementet vil være tilpasset elever i videregående, men også de som ønsker informasjon om masterstudier.

Program (endringer kan forekomme)

19:00    Rektor Curt Rice ønsker velkommen
19:15    Live studentpanel der du kan stille spørsmål
19:40    Vilde viser frem NMBU
20:00    Møt studentveiledere og studenter på deres digitale stander
21:00    Åpen Dag avsluttes

Dersom du ønsker å delta på den digitale dagen kan du melde din interesse her så sender vi deg en e-post med mer informasjon når det nærmer seg!

Les mer om studielivet på NMBU her!