Gladnyhet til alle hundeeiere i Norge

Nå åpner vi!

Gjennom flere tiår har Veterinærhøgskolen og Dyresykehuset – smådyr på Adamstuen, hjulpet norske hunder til et bedre liv gjennom alt fra enkle rutineprosedyrer som vaksinasjoner og helsesjekker, til kompliserte operasjoner

Fra 4. januar 2021 blir mulighetene til å hjelpe hunder og eiere enda bedre, når Dyresykehuset - smådyr flytter inn i nye og spesialbygde lokaler ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) på Ås.

Hunden skal få en så god opplevelse som mulig

De nye lokalene vil inneholde en mengde spesialiserte behandlingsrom og de nyeste teknologiske hjelpemidlene for diagnostisering og behandling av ulike sykdommer.

– Norske hunder vil få tilgang til et enda bedre helsetilbud etter at vi flytter til vårt nye dyresykehus på Ås.

Seksjonsleder ved Dyresykehuset – smådyr, førsteamanuensis Ellen Skancke, sier de er opptatt av at alle pasienter skal få en så rolig og positiv pasientopplevelse som mulig. Oppstalling og luftefasiliteter er av beste slag.

Nytt utstyr gir nye muligheter

De nye lokalene gir dyresykehusets ca 120 ansatte mulighet til å behandle svært mange hunder og andre smådyr i løpet av et år. Dyresykehuset er utstyrt med topp moderne utstyr innen alle fagområder som alle typer avansert bildediagnostikk (MR, CT, ultralyd, røntgen og gjennomlysning), utstyr for avanserte nevrologiske undersøkelser, blant annet hørseltesting og flotte muligheter for rehabilitering av pasientene etter gjennomgått operasjon ved hjelp av for eksempel vanntredemølle og motstrømsbasseng.

Det tverrfaglige miljøet ved vårt dyresykehus, med blant annet indremedisinere, nevrolog, kirurger, anestesiologer, radiologer og dyrepleiere, sammen med moderne utstyr og ny teknologi, gir oss mulighet til å optimalisere diagnostikk og behandling til det beste for våre pasienter.

Dyresykehuset – smådyr