Endrer navn

• Smådyrklinikken på Adamstuen, NMBU. På bildet: Hunden Prince (pomeranian) med krave. Eier: Victoria Uthus.
    Gisle Bjørneby, NMBU

Universitetsdyresykehuset Smådyrklinikken endrer navn til NMBU Veterinærhøgskolen Smådyrklinikken. Vi er fortsatt samme sted, med de samme spesialistene med den høye kompetansen, og det samme engasjementet for friske, glade dyr og trygghet for eiere.

Endrer navn

I august 2020 flytter hele Veterinærhøgskolen til NMBU på Ås. Da vil vi flytte inn i splitter nye, moderne lokaler med avansert utstyr for den beste behandlingen av alle våre pasienter. Forberedelsene har vi allerede startet og vi er godt i gang. En del av denne forberedelsen er hva navnet vårt skal være på Ås. Derfor endrer Universistetsdyresykehuset Smådyrklinikken nå navn til NMBU Veterinærhøgskolen Smådyrklinikken. Vi vil fortsette å ta imot pasienter fra eiere og henviste pasienter fra veterinærkollegaer. Ved Veterinærhøgskolen jobber vi hver dag for å øke kunnskapen om veterinærmedisin til det beste for helsen til dyr og mennesker. Vi ønsker trygge, glade dyr og trygge eiere. Velkommen til oss.

Published 19. juni 2018 - 9:46 - Updated 19. juni 2018 - 9:46