Kranselag Fjørfebygget

• Kranselag Fjørfebygget NMBU - Senter for Husdyrforsøk

Deltagerne på kranselaget

• Kranselag

Det ble servert kake og kaffe

Ragnhild Solheim sa noen ord

Kari Kolstad sa noen ord

Omvining inne i bygget

Omvisning ute rundt bygget

Mere kake

Tommy Berger

Onsdag 14. august ble det holdt kranselag på Fjørfehuset på Ås Gård. Det er nå tett bygg og dette ble feiret med kake og taler. Tilstede var representanter fra næringa, NMBUs ledelse, entreprenøren Gråkjær, prosjektledelsen og brukerne fra Senter for Husdyrforsøk. Etter kake og taler ble det en omvisning inne i og rundt bygget.

Kranselag Fjørfebygget

Alle gleder seg til bygget skal stå ferdig i desember 2019. Dette er et sårt savnet tilskudd til Senter for Husdyrforsøk og NMBU, og universitetet står enda bedre rustet for å tilby komplette forsøksfasiliteter til forskere, næring og studenter.

Relatert innhold

Fjørfe

Fjørfebygget på NMBU er ett samarbeidsprosjekt mellom NMBU og fjørfenæringa. NMBU stiller med tomt og skal drifte bygget, mens næringa betaler for selve bygget og oppføringen av dette. Fjørfebygget skal driftes av Senter for husdyrforsøk som fra før har kuer, sauer, griser og geiter i forskjellige fjøs på Ås Gård der fjørfebygget nå settes opp. Bygget skal stå ferdig og kunne tas i bruk 31.12.2019.

Published 15. august 2019 - 9:46 - Updated 15. august 2019 - 10:12