Ph.d. Husdyr- og akvakulturvitenskap

Doktorgrad (Ph.d.) 3 år

Stipendiat Bente Aspeholen Åby på IHA gjør sin doktorgrad på ulike egenskaper hos ammekyr.

Håkon Sparre, NMBU

Ph.d.-programmet i Husdyr- og akvakulturvitenskap, ved Fakultet for biovitenskap (BIOVIT).

Fullført mastergrad

Sterk faglig bakgrunn

Løpende
See more
Studentenes informasjonstorg

mara.dagestad@nmbu.no

Ph.d.-programmet i Husdyr- og akvakulturvitenskap, ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap (IHA).

Hva blir du?

Ph.d.-programmet skal kvalifisere for forskningsvirksomhet på internasjonalt nivå og for annet arbeid hvor det stilles store krav til vitenskapelig innsikt og analytisk tenkning, i samsvar med god vitenskapelig skikk og forskningsetiske standarder.

Hva lærer du?

Ph.d.-utdanningen skal gi kandidaten kunnskaper, ferdigheter og kompetanse i samsvar med det nasjonale kvalifikasjonsrammeverket.

Om programmets oppbygging

Studieretninger: