Anne Johnsrud, Great Place to Work® Institute

Yrkeseksempel - Master i Økonomi og administrasjon

Anne Johnsrud har en mastergrad innen Økonomi og administrasjon fra NMBU. Nå arbeider hun som Research Associate ved Great Place to Work® Institute.

Anne Johnsrud
Anne Johnsrud Photo: Privat

- Jeg jobber i en konsulent- og analysevirksomhet som heter Great Place to Work® Institute.

Det er et internasjonalt firma med kontorer i over 30 land. Vi jobber med organisasjonsutvikling og utfører arbeidsmiljøundersøkelser i bedrifter. Best kjent er vi kanskje for den årlige "kåringen" av Norges beste arbeidsplasser.

I min stilling er jeg blant annet med på å gjennomføre medarbeiderundersøkelser, analysere resultat, lage rapporter til kundene, kundemøter mm. Jeg er svært fornøyd med jobben og føler at fagene på Ås gir meg et solid grunnlag for videre læring og utvikling.

Jeg tok fordypning i organisasjon og ledelse, og har særlig hatt nytte av disse fagene, samt også statistikkfagene i jobben så langt. 

Hvorfor valgte du å studere ved NMBU?
- Jeg valgte å studere ved NMBU fordi jeg mente NMBU kunne tilby et spennende alternativ til andre økonomiutdanninger i østlandsområdet; både fagmessig og sosialt.

Hvilke råd har du til kommende studenter?
-
Når man skal velge studie er det lurt å tenke både med hjertet og hodet. Man blir ikke god i noe man ikke interesserer seg for....!

For meg har det også vært helt avgjørende for trivsel på studiene, å engasjere meg i studielivet og å være med på sosiale arrangementer. Det er mye morsommere å gå på skolen om man har mange kjente man gleder seg til å treffe der.

Oppdatert
23. mai 2017 - 19:43