Yrkeseksempler

Mats

Prosjektleder i Insr Insurance Group

Etter studiene fikk Mats Lindqvist seg jobb som prosjektleder i Insr Insurance Group. Der arbeider han med å utvikle forsikringsløsninger. 

Beate

Traineestilling i Trainee Salten

Beate Nordås har fått en spennende traineestilling gjennom Trainee Salten hvor hun blant annet skal følge et ledelsesutviklingsprogram. Hun fullførte mastergrad i økonomi og administrasjon ved Handelshøyskolen i vår. 

Joar

Regnskapskonsulent i PwC

Joar Karlsen jobber som regnskapskonsulent i PwC. Han synes det var spennende å studere på en Handelshøyskole med en mer grønn profil - som skiller seg fra resten av studiestedene. 

Silja

Prosjektcontroller i Kongsberg Maritime

Silje Stokke Kotonski fikk jobb som Prosjektcontroller i Kongsberg Maritime allerede før hun var ferdig med mastergrad i økonomi og administrasjon. Hun ser på utdannelsen hun tok ved Handelshøyskolen som svært relevant for arbeidslivet.

David Vinh Nguyen

Analytiker i bank- og finanssektoren

David Vinh Nguyen studerte master i økonomi og administrasjon, med spesialisering i finans. Etter å ha jobbet som aksjemegler og økonomikonsulent innen legemiddelindustrien, jobber han nå i Bank Brokers AS med analyser av store og mellomstore virksomheter og deres finansielle innkjøp.

Jørgen Russwurm

Claims handler hos HDI-Gerling Versicherung AG

Jørgen Russwurm skrev masteroppgave om forsikring. Nå jobber han som claims handler i det internasjonale forsikringsselskapet HDI-Gerling Versicherung AG.

Helene Greeny

Fra Handelshøyskolen til drømmejobb i Deloitte

Helene Hovbøl Greeny fullførte mastergrad i økonomi og administrasjon ved Handelshøyskolen våren 2014. Nå jobber hun som associate i Deloitte Norge.

Turi og Monica, Konsulenter i Accenture

Fra student til konsulent

Stadig flere av masterkandidatene innen økonomi blir lokket inn i konsulentbransjen, ofte i lang tid før de har avsluttet studiene. Turi og Monica ble ansatt av Accenture lenge før de hadde levert masteroppgaven.

Stine Landgraff Torvaldsen

Markeds- og utleiesjef i Selvaag Eiendom AS

Stine Landgraff Torvaldsen har fullført mastergrad i økonomi og administrasjon med administrasjon og ledelse som hovedprofil og økonomistyring som støtteprofil.
Nå jobber Stine som markeds- og utleiesjef i Selvaag Eiendom AS.

Stian Granli

Revisor i Ernst & Young

Stian Granli valgte masterprogrammet i økonomi og administrasjon ved NMBU etter å ha fullført bachelorgraden ved Høgskolen i Lillehammer. I dag er han tilbake på Lillehammer som revisor i Ernst & Young.

Katja Brattestå

Fikk jobb før fullført utdanning

- Jeg rakk så vidt å starte søkeprosessen før jeg hadde fått to jobbtilbud, sier Katja Brattestå. Det førte til at hun måtte fullføre masteroppgaven samtidig som hun startet i den nye jobben i Mercer.

Line Kristine Moen Larsen

Valgfriheten i studiet har vært viktig

Siviløkonomstudent, Line Kristine Moen Larsen, har satt pris på valgfriheten i studiet. - Økonomiutdanningen ved Handelshøyskolen har gitt meg en unik mulighet til å bygge min mastergrad slik jeg selv ønsker, sier hun.

David Vinh Nguyen

Analytiker i bank- og finanssektoren

David Vinh Nguyen studerte master i økonomi og administrasjon, med spesialisering i finans. Etter å ha jobbet som aksjemegler og økonomikonsulent innen legemiddelindustrien, jobber han nå i Bank Brokers AS med analyser av store og mellomstore virksomheter og deres finansielle innkjøp.

Freddie Holstad

Stortrives i shippingbransjen

- Som nyutdannet siviløkonom har utfordringene vært store og læringskurven har vært bratt. Men shippingbransjen fascinerer meg veldig, både at den er global og på grunn av markedsmekanismene, sier Freddie Holstad.

Anders Nilsen

- Utdanningen har gitt meg en solid plattform

- Jeg bygger på utdannelsen og erfaringene mine hver dag og mener NMBU har gitt meg et sterkt grunnlag for denne jobben, sier Anders Hilsen som fikk jobb i PwC etter siviløkonomstudiet.

Vegard Sørensen

Forvaltningsrådgiver i Usbl

Etter å ha fullført masterprogrammet i økonomi og administrasjon ved NMBU fikk Vegard Sørensen jobb som forvaltningsrådgiver i boligbyggelaget Usbl.

Kenneth Skjefstad

Førstekonsulent i Direktoratet for økonomistyring

Kenneth Skjefstad fullførte mastergraden i økonomi og administrasjon med økonomistyring som hovedprofil og strategi og ledelse som støtteprofil.