Yrkeseksempler

Iselin Wood

Fra asiatiske og afrikanske studier til prosjektassistent for innovasjon i Oslotech

Iselin jobber til daglig med å være en brobygger mellom oppstartsselskaper innen livsvitenskap i The Life Science Cluster i Forskningsparken, og er også medfasilitør for Norge største entreprenørskapsfestival.

Henriette Skarderud

Business developer, Henriette

Henriette jobber til daglig med å hjelpe andre virksomheter med innovasjon og veksstrategier. Hun forteller at både innholdet og også måten man arbeider på i masterprogrammet i entreprenørskap og innovasjon, har bidratt til gode forutsetninger for å lykkes i arbeidsmarkedet.

Per Olav Erstad

Sales Graduate Trainee i IBM

Per Olav Erstad har fullført mastergrad i Entreprenørskap og innovasjon og jobber nå som Sales Graduate Trainee i IBM.

Andreas Havdahl

Gründer og entreprenørskapsstudent, Andreas

Gründer Andreas Havdahl valgte masterprogrammet i entreprenørskap og innovasjon på NMBU fordi han ønsket faglig tyngde som kunne hjelpe han i møter med potensielle kunder og investorer. 

Sykepleier og entreprenørskapsstudent, Anette

Sykepleier og entreprenørskapsstudent, Anette

Sykepleieren Anette valgte å studere entreprenørskap og innovasjon på bakgrunn av behovet for innovasjon i helseindustrien. Hun opplever at mulighetene for jobb videre med kompetansen hun sitter igjen med er mange. 

Silje Marie Lesjø

Trainee i TINE

Etter at Silje Marie Lesjø fullførte masterprogrammet i Entreprenørskap og innovasjon ble hun tilbudt stilling som trainee i TINE. Der skal hun jobbe på fire forskjellige avdelinger i løpet av to år. Arbeidsoppgavene er i stor grad tilpasset hennes kompetanse og ønsker.

Iris Giladi

Revenue Manager i Scandic, Iris

Iris endte opp i en jobb som vanligvis krevde flere års erfaring fra før. 

Westerdals-jente og markedskoordinator i Econa, Thora

Westerdals-jente og markedskoordinator i Econa, Thora

Som markedskoordinator i Econa, opplever Thora at mastergraden i entreprenørskap og innovasjon kommer til stor nytte. Hun forteller at programmet setter hvert enkelt individ i fokus, som er gjør at du uteksamineres som en forbedret utgave av deg selv. 

Petter Drivdal

Etablerte eget foretak i studietiden

Peter Drivdal etablerte eget foretak mens han studerte på masterprogrammet i Entreprenørskap og innovasjon. Nå driver han egen bedrift og er salgsrepresentant for hovedorganisasjonen Virke.

Camille Sanchez

Hjelper unge gründere opp og fram

Etter to år med masterstudier i Entreprenørskap og innovasjon ved NMBU, jobber Camille Sanchez nå med å gi elever i barneskolen kunnskaper om entreprenørskap.
– Jeg synes det er fantastisk å kunne bidra til å skape muligheter for de unge, slik at de en dag også er med på å skape verdier i fremtiden, sier hun.

Alexander Johnsen

Utviklet forretningsidé i masterstudiet

Alexander Johnsen har i løpet av masterprogrammet i Entreprenørskap og innovasjon utviklet en låsmekanisme for sykkelseter. Nå har han levert masteroppgaven som tar for seg den nye forretningsidéen.

Ingvild Andersen

Butikksjef for Norrøna Concept Store

Etter å ha fullført masterstudiene i entreprenørskap og innovasjon, kapret Ingvild Andersen drømmejobben som butikksjef for en nyoppstartet Norrøna Concept Store.

Ingeborg

Studentpolitiker og rådgiver i NHO, Ingeborg

Jeg heter Ingeborg og jobber som rådgiver i Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO).

Marius H. Korum jobber i Hedmark Kunnskapspark, som er et ledd i traineeprogrammet "Trainee Innlandet".

Trainee i Hedmark Kunnskapspark

Marius H. Korum fikk interesse for innovasjon og entreprenørskap gjennom bachelorgraden. Fire år senere har han både mastergrad i entreprenørskap og innovasjon og relevant jobb.