Ingrid Christensen

- Hva jobber du med nå?
- Jeg er sivilingeniør i Multiconsult, et av Norges største rådgivende ingeniørfirmaer. Arbeidsoppgavene mine består blant annet i beregning av konstruksjoner og 3D-modellering av bygg. Utdannelsen fra bygg og arkitektur er veldig relevant. Både beregninger og 3D-modellering krever kunnskap om konstruksjonsfag og bygningsplanlegging, og jeg hadde begge deler som fordypningsfag i masteren.

- Hva synes du om studiemiljøet?
- Studentmiljøet på Ås er gjentatte ganger kåret til Norges beste. Det er lett å bli kjent med nye folk og mange lag og foreninger å melde seg inn i. Ikke minst er man på Norges vakreste campus.

- Råd til kommende studenter?
- Engasjér deg! Enten det er i politikk, sang, musikk, fotoklubb eller på samfunnet. Selv var jeg med i kor og linjeforening, og minnene fra studenttida ville ikke vært de samme uten dette.

Published 11. januar 2019 - 11:12 - Updated 11. januar 2019 - 11:12