Avløpskonferansen 2020 - Små avløp, store utfordringer

Avløpskonferansen 2020 - Små avløp, store utfordringer

Avløpskonferansen 2018

NIBIO – Norsk institutt for bioøkonomi og NMBU - Norges miljø- og biovitenskapelige universitet arrangerer i mai Avløpskonferansen 2020– små avløp, store utfordringer på Campus Ås.

Vårt mål er at Avløpskonferansen på Ås skal være en møteplass for de ulike aktører som jobber med vann- og avløpsløsninger i spredt bebyggelse. Vi jobber for at konferansen i mai 2020 skal bli interessant rent faglig, men også at det skal bli en hyggelig sosial møteplass for de ulike aktører i bransjen.

Mye bra arbeid er gjort de senere årene i forhold til opprydding i avløpssituasjonen i spredt bebyggelse, men det er fortsatt mange utfordringer å ta tak i. Vi ønsker å utarbeide et godt faglig program for konferansen, slik at alle de ulike aktører kan finne interessante temaer i løpet av konferansens to dager.

Programkomitèen er i gang med planleggingen av dette, men har du innspill til temaer du mener er viktige eller foredragsholdere som kan bidra på konferansen, send gjerne en epost til Guro Randem Hensel hos NIBIO: guro.hensel@nibio.no

Sett av datoene! Vi håper å se deg på Avløpskonferansen 2020 på Ås den 27. og 28. mai neste år!

_______________

Presentasjonene fra tidligere konferanser: 

 

Avløpskonferansen 2016 - logoer

Arrangører

  • NIBIO – Norsk institutt for bioøkonomi
  • NMBU - Norges miljø- og biovitenskapelige universitet