Sjekkliste oppstart

Studiestart 2020, Campus Ås

• Welcome to this years Graduation Day.
    Håkon Sparre

Mandag 10. august er det studiestart og vi ønsker alle studenter velkommen til et nytt semester ved NMBU. Mer informasjon om oppmøte og program for ditt studieprogram finner du under.

av SiT

Studiestart 2020, Campus Ås

Vær med fra første dag

Ved studiestart legger vi til rette for at du skal bli kjent med studiet ditt, universitetsområdet og dine medstudenter. Mandag 10. august møter du fadderene dine som vil lede deg gjennom den første tiden på studiet. Mer informasjon om fadderuken kommer.

Vi oppfordrer alle nye studenter til å delta på sosiale og faglige arrangement som tilbys ved studiestart og utover høsten. Det er mange lag og foreninger som gjerne vil ha deg med, så ta gjerne en titt på Samfunnet sine nettsider for å finne noe som kan passe for deg!

Smittevern

NMBU tar smittevern på alvor og alle studenter må gjennomføre et obligatorisk smittevernskurs før studiestart. I tillegg bes studenter følge disse retningslinjene:

• Studenter oppfordres til å ikke stå i grupper før og etter forelesninger i ganger og foajeen ved fellesauditoriet
  • De første studentene som går inn i auditoriet bes om å trekke lengst inn i lokalet
  • Studentene bes om å beholde samme plass/sete i auditoriet på samme dag
  • Studenter må selv tørke av pult/bord før man forlater auditoriet for siste gang den dagen

Vi gleder oss til å møte deg!

Du finner detaljer om studiestart for hvert studieprogram via linkene under:

Relatert innhold
1. Registrere deg i NMBU systemer

Du må ha takket ja til studieplassen, for å kunne registrere deg. Det kan gå litt tid fra du har takket ja til du kan registrere deg i NMBUs systemer. Hvis du fikk tilbud gjennom Samordna opptak kan du tidligst registrere deg onsdag 29/7.

2. Søke om bolig, stipend og parkering

Det er mye å passe på når man er ny student. I tillegg til å registrere deg i systemene på universitetet, må du skaffe deg bolig og kanskje studielån.  Gjør deg kjent med SiÅs, SiO og Lånekassen.

3. Bli kjent med viktige studentverktøy

Som ny student vil flere systemer være nye og ukjente for deg. Her finner du informasjon om de viktigste. Ta deg tid til å gjør deg kjent med Canvas, timeplanen og webmail.

Published 19. juni 2020 - 12:32 - Updated 10. august 2020 - 13:33