Meny
Studiestart
Registreringshelgen

Registreringshelgen 10. og 11. august

  • Studenter ved Handelshøyskolen, NMBU.
    Foto
    Gisle Bjørneby, NMBU

Lørdag 10. august kl. 09:00 begynner registreringshelgen. Denne helgen skal du registrere deg som student, få studentkort og aktivere tilgang til studentmail og læringsportalen Canvas. Du vil også bli bedre kjent med universitetet, campusområdet og faddergruppen din.

Registreringshelgen

Du finner mer informasjon om registreringshelgen, studiestart for hvert studieprogram og fakultet, samt fargekoder for fakultetene i linkene nedenfor:

Faddergruppe
Vi anbefaler deg å delta på registreringshelgen. Registreringshelgen er blant annet starten på fadderopplegget. I tillegg til å bli veiledet gjennom alt du trenger av registrering, blir du kjent med dine medstudenter og møter fadderne som skal hjelpe deg gjennom studiestart.

Hvert fakultet har en fargekode.
Fadderne vil ha t-skjorter med fargene tilhørende ditt fakultet så de skal være lettere å finne.

Grillfest lørdag
Lørdag kveld er det grillfest på Pentagon studentby. Dette er en årlig tradisjon som arrangeres av Studenttinget, Samfunnstyret, UKA i Ås og Studentsamskipnaden i Ås til ære for alle nye studenter. Du kommer til å få oppleve den legendariske Ås-ånden. Lag, foreninger og stiftelser kommer til å være tilstede for å lage liv og røre. 

Registreringshelgen forsetter på søndagen 
Hvert fakultet har sitt eget program i registreringshelgen, så gjør deg kjent med tidsplanen for ditt studieprogram.

 

Published 6. juni 2017 - 10:56 - Updated 12. august 2019 - 13:51