Registreringshelgen

  • Studenter ved Handelshøyskolen, NMBU.
    Foto
    Gisle Bjørneby, NMBU

Lørdag 11. august kl. 09:00 begynner programmet for registreringshelgen. I løpet av denne helgen skal du registrere deg som student, få studentkort og blant annet aktivere tilgang til studentmail og læringsportalen Canvas. Samtidig vil du få muligheten til å bli bedre kjent med universitetet og området vi kaller for campus.

Registreringshelgen

Registreringshelgen er sosial og er starten på fadderopplegget. Du blir kjent med studiekameratene dine og møter faddene som skal veilede deg og dine medstudenter gjennom hele studiestartstaruken. Gjør deg kjent med hvilken farge du tilhører. Fadderene vil ha t-skjorter med fargene tilhørende ditt fakultet så de skal være lette å finne.

Lørdag kveld er det Grillfest på Pentagon studentby. Dette er en årlig tradisjon som arrangeres av Studenttinget, Samfunnstyret, UKA i Ås og SiÅs til ære for alle nye studenter. Du kommer til å få oppleve den legendariske Ås-ånden i all sin prakt. Lag, foreninger og stiftelser kommer til å være tilstede for å lage liv og røre. Hankattforeningen, stiftet 1902, arrangerer sitt tradisjonsrike Tour de Kringla, et Olabilløpet uten regler. Her vil du møte både nye og gamle studenter og det vil være en sosialkveld med faddergruppen din. Det vil være gratis grillmat som er tilberedt av blant annet lederen for Samfunnsstyret, leder for Studenttinget og andre ledere og personer det er lurt å kjenne til ved NMBU.
Det vil bli servert vegetaralternativer.

Vi anbefaler alle nye studenter å delta på registreringshelgen.

Registreringshelgen forsetter med program også på søndagen. Hvert fakultet har forskjellige program i registreringshelgen, så gjør deg kjent med tidsplanen for ditt studieprogram. 

Du vil finne detaljer om registreringshelgen og studiestart for hvert studieprogram via linkene nedenfor.

Published 6. juni 2017 - 10:56 - Updated 15. juni 2018 - 13:11