Registreringshelgen

  • Studenter ved Handelshøyskolen, NMBU.
    Foto
    Gisle Bjørneby, NMBU

Lørdag 12. august kl. 09:00 begynner programmet for registreringshelgen. I løpet av denne helgen skal du registrere deg som student, få studentkort og blant annet aktivere tilgang til studentmail og læringsportalen Canvas. Samtidig vil du få muligheten til å bli bedre kjent med universitetet og området vi kaller for campus.

Registreringshelgen

Registreringshelgen er sosial og starten på fadderopplegget. Du blir kjent med studiekameratene dine og møter faddene som skal veilede deg og dine medstudenter gjennom hele studiestartstaruken. Gjør deg kjent med hvilken farge du tilhører. Fargen vil veilede deg gjennom oppstartsuken og immatrikuleringen.

Lørdag kveld er det Grillfest på Pentagon studentby. Dette er en årlig tradisjon som arrangeres av Studenttinget, Samfunnstyret, UKA i Ås og SiÅs til ære for alle nye studenter. Du kommer til å få oppleve den legendariske Ås-ånden i all sin prakt. Lag, foreninger og stiftelser kommer til å være tilstede for å lage liv og røre. Hankattforeningen, stiftet 1902, arrangerer sitt tradisjonsrike Tour de Kringla, Olabilløpet uten regler. Bli med og møt alle de nye studentene på et sted og bli kjent med de gamle. Det vil være gratis grillmat som er tilberedt av blant annet lederen for Samfunnsstyret, leder for Studenttinget og andre ledere og personer det er lurt å kjenne til ved NMBU.
Det vil bli servert vegetaralternativer.

Vi anbefaler alle nye studenter å delta på registreringshelgen.

Registreringshelgen forsetter med program også på søndagen. Hvert fakultet har forskjellige program i registreringshelgen, så gjør deg kjent med tidsplanen for ditt studieprogram.  Vi oppfordrer alle nye studenter til å delta i registreringshelgen.

Nedenfor finnes programmet for ditt fakultet og studieprogram.

Fakultet for realfag og teknologi (REALTEK)

Bachelor:

Master:

Andre studier:

Fakultet for landskap og samfunn (LANDSAM)

Bachelor:

Master:

Fakultet for miljøvitenskap og naturforvaltning (MINA)

Bachelor:

Master:

Andre studier: 

Fakultet for kjemi, bioteknologi og matvitenskap (KBM)

Bachelor:

Master:

Fakultet for biovitenskap (BIOVIT)

Bachelor:

Master:

Handelshøyskolen (HH)

Bachelor:

Master:

Enkleltemnestudent

Published 6. juni 2017 - 10:56 - Updated 3. august 2017 - 14:08