Meny
Studiestart
Registreringshelgen

Registreringshelgen

  • Studenter ved Handelshøyskolen, NMBU.
    Foto
    Gisle Bjørneby, NMBU

Lørdag 11. august kl. 09:00 begynner programmet for registreringshelgen. I løpet av denne helgen skal du registrere deg som student, få studentkort og aktivere tilgang til studentmail og læringsportalen Canvas. Samtidig vil du få muligheten til å bli bedre kjent med universitetet og campusområdet.

Registreringshelgen

Du vil finne detaljer om registreringshelgen, studiestart for hvert studieprogram, fakultet samt fargekode for fakultetene via linkene nedenfor.

Faddere
Vi anbefaler deg å delta på registreringshelgen. Registreringshelgen er blant annet starten på fadderopplegget. I tillegg til å bli veiledet gjennom alt du trenger av registrering, blir du kjent med medstudentene dine og møter fadderne som skal hjelpe dere gjennom studiestart.

Hvert fakultet er gitt en fargekode.
Fadderne vil ha t-skjorter med fargene tilhørende ditt fakultet så de skal være lette å finne.

Grillfest lørdag
Lørdag kveld er det grillfest på Pentagon studentby. Dette er en årlig tradisjon som arrangeres av Studenttinget, Samfunnstyret, UKA i Ås og Studentsamskipnaden i Ås til ære for alle nye studenter. Du kommer til å få oppleve den legendariske Ås-ånden. Lag, foreninger og stiftelser kommer til å være tilstede for å lage liv og røre. 

Registreringshelgen forsetter på søndagen.
Hvert fakultet har sitt eget program i registreringshelgen, så gjør deg kjent med tidsplanen for ditt studieprogram. 

Published 6. juni 2017 - 10:56 - Updated 24. juli 2018 - 8:41