Bolig

Bolig i Ås

Studentsamskipnaden i Ås (SiÅs) er en selvstendig enhet (ikke en del av NMBU) som driver utleie av studentboliger, drift av kantiner, treningsfasiliteter (GG-hallen), bokhandel (Boksmia), trykkeri (Rotator) og rådgivningstjeneser for at du som student skal ha en god hverdag utenfor forelesingssalen.

Her er mer informasjon om bolig.

SiÅs kontaktinformasjon:

Tlf: 64 96 63 00

Epost: utleie@sias.no

Husmannen kan treffes på mobil: +47 90626475 og  er tilgjengelig fra 15.30-23.00

SiÅs er på Facebook

Bolig i Oslo

Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO) har mer enn 8400 studentboliger i Oslo, fordelt på 25 studentbyer og – hus rundt omkring i byen. De har et bredt utvalg av boliger i ulike størrelser og standard, som passer for deg som student. SiO har boliger for single, par og familier, i tillegg til et godt utvalg av tilrettelagte boliger. Felles for dem alle er lave leiepriser, slik at du har mer penger igjen til å bruke på morsommere ting!

Du kan søke om studentbolig når som helst, hele året. SiO har ingen frister og tildeler boliger fortløpende. Mange ønsker å flytte til studentbolig i august, og det kan derfor være lurt å søke innflytting på andre deler av året – da er ofte sjansen større for at du får studentbolig. Les om boligene og søk på sio.no/bolig

 

Film fra Studentsamskipnaden i Oslo:

Published 27. mai 2019 - 13:00 - Updated 19. juni 2020 - 15:07