Ernæring

Kostveiledning

En kostholdsveiledning hjelper deg med ditt personlige kosthold. Lær mer om mat og strategier for hvordan du kan spise for å nå ditt mål. I veiledningen ser vi på dine vaner og uvaner. Du lærer også mer om næringsstoffer retningslinjer, sunne vaner og riktig fordeling i kostholdet.

Kostanalyse

I en kostholdsanalyse graver vi dypere inn i ditt kosthold. Før dette møtet leveres en 4 dagers matdagbok som analyseres. I en slik analyse finner vi ut av om du får i deg for lite eller for mye energi, viktige næringsstoffer, som f.eks vitamin D og jern. Får du i deg nok proteiner, riktig typer karbohydrater og fettsyrer? I tillegg til dette får du hjelp til alle elementene som du får i en vanlig kostveiledning.

Matplan

En matplan er siste steg på veien for å optimalisere ditt kosthold i forhold til dine ønsker og mål. Du får en detaljert plan og praktiske eksempler på hvordan en dag, en uke og et måltid ser ut. Nyttige råd for planlegging av retter, ukemenyer og porsjonsstørrelser følger med.

Hvorfor bør jeg få hjelp med kostholdet?

I en kostveiledning lærer du om mat og hvordan du skaper et bedre kosthold for utfordringene du møter i hverdagen. Oppnå bedre treningseffekt, bli mer  opplagt for lange lesedager og finn ut av hvordan du skal spise før og under eksamen. Slå hull på myter om at sunn mat er dyrt, karbohydrater er usunt eller myter om at vi må være på diett for å gå ned i vekt. Visste du f. eks at fett, proteiner, vitaminer og mineraler forebygger skader og holder deg frisk? Lær videre om at rikelig karbohydratinntak kan bedre hukommelsen og at et riktig proteininntak kan bidra til å opprettholde en ønsket vekt.

Kontakt

patrick.hansen@sias.no
+ 47 906 18 562

Priser

Kostveiledning 325,-

Kostanalyse 750,-

Matplaner 250,-

Prisene gjelder for studenter, for andre priser og tjenester gå inn på våre nettsider www.sias.no

Published 8. juni 2016 - 11:30 - Updated 31. august 2017 - 12:37