Peru
USIL

Universidad San Ignacio de Loyola (USIL)

• Lima, hovedstaden i Peru.

Lima.

Pixabay

Universidad San Ignacio de Loyola (USIL) ligger i Perus hovedstad, Lima. Universitetet er privat og ble grunnlagt i 1995. USIL satser stort på internasjonalisering, og tilbyr derfor mye av undervisningen sin på engelsk. USIL har også en campus i Cusco.

USIL

Om avtalen

NMBU-avtalen er en bilateral avtale, som innebærer at studenter fra de fleste institutt kan søke.

Antall plasser
Fire plasser per semester eller to for ett år som exchange-studenter. Flere study abroad-plasser (se info om skolepenger).

Nivå
Bachelor og begrenset master

Spansk og engelsk.

Språkkrav
4 i engelsk på vitnemålet fra videregående skole.

Godkjenning av studiepoeng
1 credit ved USIL tilsvarer 2 studiepoeng ved NMBU.

Skolepenger
Studenter som reiser som exchange-studenter på avtalen er fritatt for undervisningsavgift. Study abroad-studenter må betale ca 5000 USD pr semester (kan i noen tilfelle få rabatt på skolepenger).

Semesterinndeling
Semester 1: August til desember.
Semester 2: Mars til juli.

Studentvisum
Etter opptak er innvilget, USIL setter i gang prosessen for "Student Exchange Visa" (SEV), og har hovedansvar for saksbehandling av denne. Når visum er innvilget, må visum hentes ved peruansk ambassade eller utenriksstasjon. Nærmeste utenriksstasjon er i Stockholm, men det kan avtales et alternativ sted på kartet: http://www.consulado.pe/paginas/Inicio.aspx.

Studentboligene i Cusco Student housing in Cusco
Studentboligene i Cusco, Student housing in Cusco. Photo: USIL