Osnabrück University of Applied Sciences

• Osnabrück
    Pixabay

Osnabrück er en by i delstaten Niedersachsen, og er et viktig samferdselsknutepunkt. Byen har universitet fra 1970, flere høyskoler, teater og museer. Osnabrück-Haste campus er et fakultet med mer enn 2700 studenter. Det ligger i den nordlige delen av Osnabrück og er universitetes grønne campus. Bygningene er omgitt av parker, og campusen inneholder flere laboratorier og forskningssentre.

Osnabrück University of Applied Sciences

Om avtalen

Avtalen gjelder gjelder miljø (jord- og vannfag), både på bachelor- og masternivå.

Hvem kan søke

For alle Erasmus+ avtaler gjelder at man må ha fullført 60 studiepoeng før utenlandsoppholdet begynner.

Antall plasser

To studenter i opptil et år hver.

Tysk og engelsk.

Semesterets varighet ved avtaleuniversitetet

Høstsemesteret: September - februar
Vårsemesteret: Mars - august.

Skoleavgift

Erasmus-studenter må betale semesteravgift og semesterregistrere seg ved NMBU for det semesteret de er i utlandet, men slipper da å betale semesteravgift eller andre undervisningsavgifter ved avtaleuniversitetet.

Published 14. juni 2019 - 10:15 - Updated 14. juni 2019 - 11:09